Суперліга (чоловіки). Анонс 10-го туру. Чергова репетиція «Кажанів» до євроіспиту

21:05 | 21 января 2020
Суперліга (чоловіки). Суперліга (чоловіки). Анонс 10-го туру.  Чергова репетиція «Кажанів» до євроіспиту

Для львівської команди матчі з ВК «МХП-Вінниця» стануть останніми перед поєдинком з австрійським «Хіпо Тіроль» 

 

29 січня діючий чемпіон Суперліги вдома проведе перший поєдинок 1/8 фіналу Кубка ЄКВ проти австрійського клубу «Тіроль Хіпо». Відповідно, його анонсоване протистояння з ВК «МХП-Вінниця» буде такою собі генеральною репетицією напередодні чергового відповідального єврокубкового іспиту. Паралельно воно ж буде і центральним в усьому турі…

 

«БАРКОМ-КАЖАНИ» - ВК «МХП-ВІННИЦЯ»

Львів. ПС «Галичина»

(22 січня – початок о 18:00. 23 січня – початок о 12:00)

 

Початок 2020-го вийшов для «Барком-Кажанів» насиченим на протистояння із сильними суперниками. Не встигли вщухнути емоції вболівальників після візиту львів’ян до Вінниці (там вони обмінялися перемогами з місцевим «Серцем Поділля» - 3:0 та 1:3), як на них очікує нелегке протистояння ще з одним із лідерів чемпіонату Суперліги. Більше того – наразі ВК «МХП-Вінниця» має в своєму доробку стільки ж перемог, скільки й діючий чемпіон – по 15, і підопічні Угіса Крастіньша очолюють турнірну таблицю лише завдяки кращій різниці по партіях.

 

У рамках 3-го туру чемпіонату суперники вже зустрічалися між собою і обмінялися «люб’язностями» - 3:2 і 2:3. Тож і наразі протистояння очікується досить запеклим.

 

Варто зауважити, що оскільки для «кажанів» анонсовані матчі є останніми напередодні відповідального повернення на єврокубкову арену, то, певно, Угіс Крастіньш спробує відпрацювати деякі тактичні заготовки, що зможуть допомогти у протистоянні з австрійцями. Паралельно вони зможуть стати сюрпризами і для колективу Костянтина Рябухи. А от чи готує наставник ВК «МХП-Вінниця» Костянтин Рябуха та його підопічні щось цікаве у відповідь – незабаром дізнаємося!

 

 

«ЛОКОМОТИВ» - «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

Харків. ФСК «Локомотив»

(24 січня – початок о 17:00. 25 січня – початок об 11:00)

 

Враховуючи, що у вищезазначеному протистоянні у Львові хтось обов’язково втратить очки, то «Серце Поділля» має нагоду повернутися у таблиці принаймні на другу позицію. Адже на даний момент вінничани поступаються волейболістам Львова і Тростянця лише однією перемогою.

 

Щоправда, недооцінювати нинішній «Локомотив» однозначно не варто. Бо принаймні в одному із двох матчів харків’яни цілком спроможні видати сильну гру і досягнути позитивного результату. Цікаво, що саме так сталося у дуелі нинішніх суперників у тому ж 3-му турі: після поразки, що називається, без шансів у першій зустрічі – 0:3, у наступній Євген Капаєв і компанія спромоглися реваншуватися – 3:2. При цьому сам досвідчений Капаєв набрав 17 очок, а його молодий партнер Євген Політько відзначився 28 разів!

 

Отже, нині у Харкові також може бути гаряче…

 

 

«ЖИТИЧІ-ЖНАЕУ» - «БУРЕВІСНИК-ШВСМ»

Житомир. СК ЖДУ

(24 січня – початок о 19:00. 25 січня – початок о 13:30)

 

В останніх турах житомиряни спромоглися відзначитися перемогами над суперниками, які знаходяться у таблиці вище них, тож можливість суттєво підтягнутися до тріо лідерів навряд чи втратять. Адже гра чернігівської команди продовжує бути, так би мовити, лихоманливою, і їхнє передостаннє місце в таблиці – яскраве тому підтвердження. Щоправда, залишатися на ньому волейболісти «Буревісника-ШВСМ» явно не бажають, тож у Житомирі за свої шанси чіплятимуться відчайдушно. А що з того вийде – побачимо…

 

 

«НОВАТОР» - «ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ»

Хмельницький. ФОК «Новатор»

(24 січня – початок о 18:00. 25 січня – початок об 11:00)

 

«Юристи» не втратили надій піднятися в таблиці на четверту позицію, тож однозначно вирушають до Хмельницького за двома перемогами. Вболівальники ж «Новатора» продовжують очікувати, коли команда, нарешті, зуміє записати до свого активу у поточному сезоні бодай першу виграшну партію…

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник