Вища ліга (жінки). Анонс 2-го туру. В очікуванні «розбірок» фаворитів

21:05 | 08 ноября 2019
Вища ліга (жінки). Вища ліга (жінки). Анонс 2-го туру.  В очікуванні «розбірок» фаворитів

Із п’ятірки нинішніх лідерів на вершині таблиці однозначно залишаться далеко не всі 

 

Як і в чоловічій «вишці», через підготовку збірної U-16 до чемпіонату EEVZA, анонсований тур відбуватиметься протягом двох найближчих уїк-ендів. І так уже сталося, що на підопічних Олени Алєксєєвої, які в стартових матчах турніру здобули дві перемоги, 16-17 листопада у Луцьку очікує «побачення» з іншими лауреатами 1-го туру – «Алантою-ДНУ» і ВК «Полтавчанка» (там же, до речі, зіграє й третій поточний лідер – «Легенда-Wnet»). Що ж, хороші поєдинки напередодні відповідального міжнародного випробування на міцність нашим збірницям однозначно не завадять. Але прийдешнього уїк-енду основна увага буде прикута до виступів лише останнього з нинішніх лідерів – «Южанки ДЮСШ №5-МВУФК-ЧДУ»…

 

Нещодавно підопічні Вадима Бахматова вдало виступили у Кубку України, пробившись до 2-го етапу змагань, а цей успіх підкріпили двома перемогами у стартовому турі національної першості. Там «Южанка ДЮСШ №5-МВУФК-ЧДУ» (на фото) у Львові досить впевнено розібралася з місцевою «Льв’янкою-ЛДУФК-СКІФ» (3:0) та чернівецькою «Буковинкою» (3:1). А нині миколаївська команда вирушила до Харкова, де поміряється силами зі збірною Харківської області та «Харків’янкою-ХНПУ». Обидві у 1-му турі очками не розжилися, проте навряд чи можна сказати, що цей факт свідчить на користь волейболісток Миколаєва. Скоріше, навпаки, оскільки в рідних стінах харків’янки очевидно намагатимуться реваншуватися за попередні невдачі. Та все ж переважно зовсім юні вихованки Вадима Бахматова, на чолі з єдиним досить досвідченим виконавцем – центральною блокуючою Валентиною Карпік, не менш очевидно докладуть максимум зусиль аби довести, що вдалий старт команди у поточному сезоні – зовсім не випадковість.

 

Що ж до всіх інших колективів, яким належить відіграти 9-10 листопада, то всі вони мають хорошу нагоду значно поліпшити своє турнірне становище в очних баталіях. Кому пощастить найбільше – незабаром дізнаємося!

 

Детальніше про 2-й тур у жіночій вищій лізі можна дізнатися за наступним посиланням…

 

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=23&PID=53

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник