Друга ліга (чоловіки). Анонс 1-го туру. Старі знайомі та «темні конячки»

18:05 | 07 ноября 2019
Друга ліга (чоловіки). Друга ліга (чоловіки). Анонс 1-го туру.  Старі знайомі та «темні конячки»

Боротьба за потрапляння до «Фіналу чотирьох» очікується досить цікавою й непередбачуваною 

 

9-10 листопада чотирма матчами у Тячеві стартує національна першість серед чоловічих команд другої ліги. Заявки на участь у змаганнях подали 16 колективів, серед яких є як уже добре відомі, так і цікаві незнайомці. Вони були розбиті на дві групи, кожна яких відіграє у трьох турах. Далі по двоє найкращих потраплять до «Фіналу чотирьох», де поборються безпосередньо за медалі турніру…

 

Отже, найближчого уїк-енду «Рокосово» на власному майданчику поміряється силами з «ДЮСШ №4 Нива» та КІВС-ЛДУ-БЖД, а ще одним учасником цього туру стане «Контінентал». Інші команд обох груп відіграють 16-17 листопада у Києві, Решетилівці та Сокалі.

 

Як і в першій лізі, у більшості колективів споглядається досить цікаве поєднання досвіду та молоді, тож кого з них апріорі можна назвати фаворитами чемпіонату – питання невдячне. Звісно, насамперед увагу буде прикуто до виступів уже знайомих вітчизняним шанувальникам волейболу клубів. Це, зокрема, той же «Рокосово», а ще «Датський текстиль», ФФВ ЦДПУ, ГУНП у Донецькій області (на фото) та СК «Решетилівка».

 

Натомість, образно кажучи, «темними конячками» нині є ВК «Боярка», «Київщина ДЮСШ №2», БДПУ чи «ДЮСШ №4 Нива». За інформацією очевидців, непоганим потенціалом володіють «Житичі-ДЮСШ», БДПУ і ЛНТУ, та й від інших учасників чемпіонату цілком можна очікувати приємних сюрпризів.

 

Таким чином, очікуємо непередбачуваних й захопливих поєдинків, а також спалаху на волейбольній мапі України плеяди молодих «зірочок»! Друга ліга для цього цілком спроможна стати своєрідним трампліном…

 

Детальніше про стартовий тур у чоловічій другій лізі можна дізнатися за наступними посиланнями…

 

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=19&PID=23

 

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=19&PID=24

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник