Вища ліга (чоловіки). Анонс 1-го туру. 14 загадок сезону

11:20 | 05 октября 2019
Вища ліга (чоловіки). Вища ліга (чоловіки). Анонс 1-го туру.  14 загадок сезону

У нинішньому чемпіонаті фактично неможливо визначити наперед основних фаворитів 

 

5-6 жовтня відбудуться перші поєдинки у чоловічій «вишці». На старт вийдуть 14 колективів, боротьба між якими очікується напрочуд гострою та непередбачуваною. Адже, на відміну від кількох попередніх сезонів, нинішня першість поки що криє в собі суцільні загадки…

 

Так, серед учасників змагань можна побачити досить амбітні колективи – «ШВСМ-СумДУ», «Олюртранс», ВК «Політехнік-Одеса», ВСК «МХП-Вінниця» тощо… Але у міжсезоння фактично в кожній команді сталися певні кадрові зміни, тож на що вони реально спроможні нині – можна лише здогадуватися. Паралельно про серйозні наміри у поточному сезону доводилося чути з таборів СК «Прибилів» і «ДСО-ТНЕУ». У той же час в жодному разі не можна скидати з рахунків і збірну України U-17, яка апріорі не визнає будь-яких авторитетів. Тому зараз пробувати робити якісь прогнози абсолютно недоречно.

 

З іншого боку, оця сама стартова невизначеність додає змаганням неймовірної інтриги. І перші матчі викликають особливу зацікавленість. Тож, сподіваємося, глядачам, які завітають на трибуни різних спортивних арен, нудьгувати точно не доведеться!

 

Детальніше про матчі стартового туру можна дізнатися за наступним посиланням…

 

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=16&PID=29

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник