«Кубок Незалежності»: без Індії, зате з інтригою!

21:35 | 16 августа 2019
 «Кубок Незалежності»: без Індії, зате з інтригою!

Волейболісти чоловічої збірної України зіграють на турнірі двома складами 

   

Як ми вже повідомляли, завдяки спільним зусиллям ГО ФВУ та Міністерства у справах молоді та спорту, 16-18 серпня у запорізькому Палаці спорту «Юність» відбудеться міжнародний турнір «Кубок Незалежності», в якому візьмуть участь жіноча й чоловіча збірні України. Для обох це буде серйозним і, сподіваємося, дуже корисним практичним підготовки до фінальних раундів континентальної першості.

Щоправда, в організації змагань у Запоріжжі не обійшлося без курйозу. Якщо підопічні Гарія Єгіазарова, як і планувалося, справді поміряються силами з волейболістками збірних Білорусі, Естонії та місцевого клубу «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ», то підопічних Угіса Крастіньша «підкараулив» несподіваний сюрприз. Адже буквально в останній момент стало відомо, що збірна Індії дістатися Запоріжжя не зможе. Прикро, але що поробиш… Зате швидко з’ясувалося, що в цьому є свій позитивний момент. Адже, з метою зберегти повноцінний статус турніру, наставник нашої чоловічої команди розділив її на дві частини, утворивши збірні Україна-1 та Україна-2. Причому, цифри «1» і «2» в даному випадку є досить умовними, оскільки Угіс Крастіньш зробив свою справу максимально ефектним чином: 16 гравців розділилися навпіл не за принципом «лідери» й «резервісти», а цілком рівноцінно. І, наприклад, Олег Плотницький отримав змогу зіграти проти Яна Єрещенка, а Юрій Семенюк – проти Дмитра Терьоменка і т.д. Відповідно, з одного боку, отримали можливість побувати на майданчику фактично всі кандидати до тієї дюжини, яка невдовзі захищатиме честь нашої країни на чемпіонаті Європи. А з іншого – турнір набув додаткової інтриги, оскільки обидві наші команди, як і збірна Білорусі, цілком спроможні стати його переможцем.

Таким чином, запрошуємо всіх шанувальників волейболу обов’язково побувати на трибунах запорізького ПС «Юність». Хто ж такої можливості не матиме – той зможе спостерігати за перипетіями змагань з екранів телевізорів та інтернет-моніторів!

 

РОЗКЛАД «КУБКА НЕЗАЛЕЖНОСТІ»

 

16 серпня

15.30 Чоловіки. Україна-1 – Україна-2

18.00 Жінки. Білорусь – Естонія

20.30 Жінки. Україна – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ»

 

17 серпня

15.30 Чоловіки. Україна-2 – Білорусь

18.00 Жінки. Білорусь – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ»

20.30 Жінки. Україна – Естонія

 

18 серпня

15.30 Чоловіки. Україна-1 – Білорусь

18.00 Жінки. Україна – Білорусь

20.30 Жінки. Естонія – «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ»

 

УВАГА: Прямі трансляції всіх матчів за участю збірних України (за винятком поєдинку чоловіків Україна-1 – Україна-2) дивіться на телеканалі Спорт-2, офіційній сторінці ГО ФВУ у You Tube і сайті Xsport. Також 18 серпня обидва матчі збірних України та Білорусі в прямому ефірі покаже телеканал Xsport.

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

Источник