Національні збірні України зіграють у «Кубку Незалежності-2019»

00:35 | 10 августа 2019
 Національні збірні України зіграють у «Кубку Незалежності-2019»

16-18 серпня у запорізькому Палацу спорту «Юність» підопічні Гарія Єґіазарова та Уґіса Крастіньша проведуть практичний етап підготовки до своїх фінальних турнірів Чемпіонату Європи-2019 

   

Як відомо, зараз жіноча й чоловіча національні збірні України проводять навчально-тренувальні збори в рамках підготовки до участі у фінальних раундах континентальної першості. Нагадаємо, що 23-29 серпня у польському місті Лодзь підопічні Гарія Єґіазарова проведуть матчі групового етапу змагань проти волейболісток Польщі, Італії, Португалії, Словенії та Бельгії, а 13-20 вересня у нідерландських містах Роттердам та Амстердам підопічні Уґіса Крастіньша у своїй групі поміряються силами з суперниками із Нідерландів, Польщі, Чехії, Естонії та Чорногорії. Тож нині у запорізькому Палаці спорту «Юність» гучно гупають волейбольні м’ячі, й обидва наставники проводять зі своїми гравцями наполегливу планову роботу.

Але ж, зрозуміло, найправдивішим «лакмусовим папірцем» якості цієї роботи є практичний іспит. Тож нам дуже приємно повідомити, що, завдяки спільним зусиллям Міністерства у справах молоді та спорту і ГО ФВУ, 16-18 серпня у наших волейболісток та волейболістів буде чудова можливість перевірити стан поточної готовності у міжнародному турнірі «Кубок Незалежності-2019». У ці дні Палац спорту «Юність» стане ареною контрольних матчів наших жіночої та чоловічої національних команд. Суперницями підопічних Гарія Єґіазарова будуть спортсменки збірних Білорусі, Естонії, а спаринг-партнерами підопічних Уґіса Крастіньша стануть волейболісти збірних Республік Білорусі та Індії.

Отже, запрошуємо справжніх шанувальників волейболу зібратися на трибунах «Юності» та гучно підтримати найкращих волейболістів нашої країни! Ті ж, хто такої можливості не матиме, зможуть спостерігати за матчами обох збірних України завдяки трансляціям на офіційній сторінці ГО ФВУ у You Tube, а також телеканалі Спорт-2, сайті хsport та телеканалі хsport.

 

 

Прес-служба ГО ФВУ.

 

Источник