Станіслав ШЕВЧЕНКО: «Ми не прощаємося з «Локомотивом»

15:10 | 05 марта 2014

Президент Всеросійської федерації волейболу Станіслав ШЕВЧЕНКО прокоментував ситуацію зі зняттям харківського «Локомотиву» з чемпіонату Росії

 

Нестабільна ситуація на Україні стала основною причиною рішення керівництва ВК «Локомотив» (Харків) про зняття з участі у Відкритому чемпіонаті Росії серед чоловічих команд Суперліги.  Нам залишається тільки шкодувати про такий поворот подій, але ми з розумінням ставимося до рішення ВК «Локомотив» (Харків). Сподіваємося , що в найближчому майбутньому ця самобутня команда повернеться до числа учасників Відкритого чемпіонату Росії. «Залізничники» - сильний колектив, наші клуби завжди з радістю приїжджали до Харкова, де їм був забезпечений гідний прийом, матчі проходили при великій глядацької аудиторії на майданчику сучасного палацу спорту.

Ми не прощаємося з харківським «Локомотивом», думаю, що це тимчасове розлучення, обумовлене об"єктивними факторами. У майбутньому, коли обстановка на Україні нормалізується, і життя, в тому числі і спортивне, увійде у звичне русло, ВФВ готова розглядати питання про повернення ВК «Локомотив» (Харків) у Суперлігу.

Рішення виконкому ВФВ, щодо виходу ВК «Локомотив» з відкритого чемпіонату Росії

 

 

Прес-служба за матеріалами volley.ru

Источник