Подвійне свято у Залуччі.

23:20 | 03 июля 2019
 Подвійне свято у Залуччі.  Подвійне свято у Залуччі.

Місцева команда стала переможцем престижного міжнародного турніру 

   

У селі Залуччя Снятинского району Івано-Франківської області відбувся ІХ Міжнародній турнір, присвячений пам’яті ветеранів волейболу. Учасниками змагань стали 8 чоловічихкоманд, у тому числі гості з Білорусі. Про високий статус змагань яскраво свідчить і той факт, що на майданчику перебувало чимало майстрів спорту, а серед них можна було побачити таких відомих виконавців як, наприклад, Микола Рудницький чи Богдан Середа.

Не оминув своєю увагою цей турнір навіть особисто президент ГО «Федерація волейболу України» Михайло Мельник. Він щиро привітав учасників, висловив вдячність та вручив подяки за популяризацію волейболу голові обласної ради Олександру Сичу,його першому заступнику Василю Гладіютаголовному організатору турніру Михайлу Чибораку.

Варто відзначити, що турнір зібрав солідну кількість глядачів, які досить активно підтримували колектив господарів. Зрештою, у гострій суперечці з командою СК «Прибилів» - переможцем останнього чемпіонату України у першій лізі, ВК «Залуччя-1» вибороло підсумкове перше місце. Таким чином, у Залуччі сталося подвійне волейбольне свято.

Побільше б нам таких турнірів!



Прес-служба ГО ФВУ.

Источник