Збірна України – у колі справжніх друзів!

20:20 | 10 июня 2019
 Збірна України – у колі справжніх друзів! Завдяки ним гравці чоловічої національної команди провели вихідний день на Хортиці, що називається, у сімейному колі     9 червня – Всесвітній день друзів.  Збірна України – у колі справжніх друзів!

Завдяки ним гравці чоловічої національної команди провели вихідний день на Хортиці, що називається, у сімейному колі 

   

9 червня – Всесвітній день друзів. Це свято неофіційне, але дуже популярне. Його історія бере початок у США ще з 1935 року, і з того часу його традиційно відзначають у багатьох країнах світу. Україна – не виняток.

Взагалі, День друзів заснований для того, щоби люди, незалежно від життєвих обставин, нагадали своїм товаришам про те, наскільки вони важливі для них і порадували їх своєю увагою. Тож дуже приємно відзначити, що саме серед таких друзів опинилися гравці і тренерський штаб нашої чоловічої національної команди. Голова Запорізької обласної федерації волейболу Павло Касай та його рідний брат Геннадій – генеральний директор усіх спортивних споруд підприємства «Мотор Січ» - потурбувалися, щоби вихідний день після перемоги у змаганнях «Золотої Євроліги» над Фінляндією волейболісти й наставники разом зі своїми рідними й близькими провели на мальовничій Хортиці. А саме – у гостинному готелі «Пектораль», де їх привітно зустрів особисто директор цього закладу Євген Абросимов. За словами самих волейболістів, кілька годин, проведених у «Пекторалі», стали чудовою психологічною та фізичною релаксацією після напруженого матчу.

Тепер Угіс Крастіньш та його підопічні в особливо піднесеному настрої розпочинають підготовку до двох вирішальних поєдинків у груповому турнірі «Золотої Євроліги». Нагадаємо, що 12 червня у шикарному запорізькому Палаці спорту «Юність» вони зіграють із чехами, а 15 червня – з білорусами. Перемоги в цих матчах гарантують збірній Україні путівку до «Фіналу чотирьох» престижних змагань.

Отже, ще раз щиро дякуємо братам Павлу й Геннадію Касаям та Євгену Абросимову за справжню любов до волейболу і, зокрема, за зворушливу увагу до національної команди! Така дружба дорогого варта!

Источник