Вітаємо Угіса КРАСТІНЬША!

16:05 | 16 мая 2019
  Вітаємо Угіса КРАСТІНЬША!  16 травня поздоровлення із Днем народження приймає головний тренер дворазових чемпіонів України – «Барком-Кажанів» та чоловічої національної збірної Відчутне домінування на внутрішній арені, титули володарів Кубка країни та Суперкубка, а також друге поспіль чемпіонське «золото» «Барком-Кажанів» – це і його рук справа.

 

Вітаємо Угіса КРАСТІНЬША! 

16 травня поздоровлення із Днем народження приймає

головний тренер дворазових чемпіонів України – «Барком-Кажанів»

та чоловічої національної збірної

Відчутне домінування на внутрішній арені, титули володарів Кубка країни та Суперкубка, а також друге поспіль чемпіонське «золото» «Барком-Кажанів» – це і його рук справа. Так само як і тріумфальний виступ «синьо-жовтих» у відбірковому турнірі чемпіонату Європи.

Угіс Крастіньш твердо переконаний, що гучних перемог не буває без гірких поразок. Головне – не робити із цих самих поразок трагедії, а, зробивши правильні висновки, продовжувати наполегливо працювати для досягнення поставленої мети. Віра у власні сили та постійне бажання вдосконалюватися – ось найкращі чинники, на його думку, для успішного подолання шляху до нових серйозних вершин. Саме на цьому відомий спеціаліст не втомлюється наголошувати у роботі зі своїми підопічними. І закликає ніколи не зупинятися на досягнутому.

Тож сьогодні колектив Федерації волейболу України щиро вітає Угіса КРАСТІНЬША із Днем народження та бажає йому розуміння й підтримки з боку волейболістів, а також здійснення усіх спортивних та особистих мрій! 

Вітаємо зі святом! І зичимо багато
Здоров’я та везіння, міцнючого терпіння!


Любові та поваги, таланту та наснаги,
Легкої вам роботи, родинної турботи!

Доріг гладеньких самих, відносин бездоганних,
Товаришів вам вірних та перемог солідних!

Источник