Вітаємо, пане ректоре!

16:35 | 08 мая 2019
  Вітаємо, пане ректоре!  Віце-президент та член Виконкому ФВУ Ігор ЦЕПЕНДА втретє поспіль обраний ректором Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, на базі якого функціонує жіноча команда «ПНУ-Івано-Франківськ» У Прикарпатському національному університеті ім.

 

Вітаємо, пане ректоре! 

Віце-президент та член Виконкому ФВУ Ігор ЦЕПЕНДА втретє поспіль

обраний ректором Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника,

на базі якого функціонує жіноча команда «ПНУ-Івано-Франківськ»

У Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника відбулися вибори ректора. Відповідно до Листа Міністерства освіти і науки України від 23.04.2019, для голосування на посаду ректора цього вищого навчального закладу було внесено кандидатуру доктора політичних наук, професора Цепенди Ігоря Євгеновича.

Участь у голосуванні взяли 1280 виборців із числа штатних наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників університету, штатних працівників та студентів, що становило 94% від загальної кількості виборців.

За результатами таємного голосування, за кандидата на посаду ректора ПНУ ім. Стефаника, професора Ігоря Цепенду проголосували 1163 виборці, що становить 85,58 % від загальної кількості виборців.

В Івано-Франківську Ігор Цепенда добре відомий, насамперед, як визнаний учений. Він – доктор політичних наук, професор, автор понад 70 наукових публікацій з історії українсько-польських відносин ХХ століття та сучасних двосторонніх взаємин України і Польщі. Крім того, Ігор Євгенович – лауреат багатьох державних відзнак та нагород.

Але його щира любов до спорту здавна брала своє. І зокрема, до волейболу. Саме Ігор Цепенда став ініціатором відродження на базі університету жіночої команди «ПНУ-Івано-Франківськ», яка планує гучно повернутися на змагальну арену наступного сезону...

Колектив Федерації волейболу України щиро вітає Ігора Євгеновича!

Источник