Вітаємо Володимира ШИРМУ!

20:20 | 01 мая 2019
  Вітаємо Володимира ШИРМУ!  1 травня поздоровлення із Днем народження приймає голова Житомирської обласної федерації волейболу, член Опікунської ради ФВУ та почесний президент ВК «Житичі» Стрімке і, головне, продуктивне відродження славних традицій волейболу на Житомирщині – це і його рук справа.

 

Вітаємо Володимира ШИРМУ! 

1 травня поздоровлення із Днем народження приймає голова Житомирської обласної федерації волейболу,

член Опікунської ради ФВУ та почесний президент ВК «Житичі»

Стрімке і, головне, продуктивне відродження славних традицій волейболу на Житомирщині – це і його рук справа. Володимир Ширма багато в чому посприяв створенню в Житомирі чоловічої команди «Житичі» та жіночої – ВК «Полісянка». Перша з них упевнено пройшла весь свій дебютний сезон у змаганнях вищої ліги і заслужено виборола путівку до елітного дивізіону. А буквально за кілька днів аналогічний результат, не менш упевнено, видала і друга. 

Активного вболівальника та особистого учасника багатьох ветеранських турнірів абсолютно не лякають потенціал та регалії майбутніх суперників «Житичів» та «Полісся».

«Дорогу осилить тільки той, хто справді цього прагне, - підкреслює Володимир Васильович. - Ну, а наше завдання, і моє особисте – також: створити нашим провідним спортсменам найліпші умови для якісної підготовки, а разом із тим попілкуватися й про виховання гідного резерву. Тоді, нема сумнівів, із часом представники Житомирщини обов’язково штурмуватимуть найвищі вершини!»

Ну, а сьогодні колектив Федерації волейболу України щиро вітає Володимира Ширму із Днем народження та бажає йому здійснення усіх спортивних та особистих мрій!  

Вітаємо зі святом! І зичимо багато
Здоров’я та везіння, міцнючого терпіння!


Любові та поваги, таланту та наснаги,
Легкої вам роботи, родинної турботи!

Доріг гладеньких самих, відносин бездоганних,
Товаришів вам вірних та перемог солідних!

Источник