Перша ліга (жінки). «Фінал чотирьох». 1-й тур. Чемпіонська заявка «Легенди»

10:50 | 26 марта 2019
  Перша ліга (жінки).

 

Перша ліга (жінки). «Фінал чотирьох». 1-й тур. Чемпіонська заявка «Легенди» 

У Києві столична команда не дозволила собі програти навіть один сет

 

 На відміну від «Фіналу чотирьох» у чоловічій першій лізі, де зібралися справді гідні одне одного суперники, у жінок картина вийшла іншою. Щоправда, столична «Легенда» і в рамках регулярної першості фактично не знала собі рівних, але щоби не віддати жодного сету у стартовому фінальному турі?! Ось вже точно - за явної переваги…

«КФВ-ДЮСШ №2» - збірна України U-14 - 3:2
«Легенда» - «Аланта-ДНУ» - 3:0

збірна України U-14 - «Аланта-ДНУ» - 0:3
«КФВ-ДЮСШ №2» - «Легенда» - 0:3

«Легенда» - збірна України U-14 - 3:0
«Аланта-ДНУ» - «КФВ-ДЮСШ №2» - 3:0

Відверто кажучи, найбільше цікавило протистояння «Легенди» з переможцем іншої групи – «КФВ-ДЮСШ №2». Адже франківки у своєму турнірі також виступили дуже впевнено. Але, як виявилося нині, це стало можливим завдяки, насамперед, більш низькому загальному рівню її суперників. Підтверджує це і вихід до «Фіналу чотирьох» їхніх одногрупниць - збірної U-14.

До речі, схоже, на тому збірниці своє головне завдання навіть дещо перевиконали. Адже зараз у Києві вони спромоглися чинити серйозний опір лише тій самій «КФВ-ДЮСШ №2». Проте, вигравши у франківок перший і третій сети, в усіх інших підопічні Олени Алєксєєвої поступалися суттєво. Ну, а від «Легенди» та «Аланти-ДНУ» й узагалі зазнали «сухих» поразок, що називається, фактично без шансів.

Повертаючись же до очного протистояння волейболісток Києва та Івано-Франківська, то тут перевага досвідченої Ксенії Мазур та компанії була помітною навіть дітлахам. Утім, що поробиш, коли загальний рівень «легендарних» спортсменок значно вищий? Як, на даний момент, і над дівчатами «Аланти-ДНУ». У столиці проти головного претендента на чемпіонський титул дніпрянки також виявилися безсилими.  

Таким чином, розправившись на власному майданчику з усіма опонентами лише у дев’яти партіях, «Легенда» зробила вагому заявку на здобуття чемпіонських медалей. Для цього у вирішальному турі, що відбудеться 11-13 квітня в Івано-Франківську, їй достатньо буде вчергове обіграти свого найближчого переслідувача – «Аланту-ДНУ».

Втім, можливо, вирішальні поєдинки чемпіонату вийдуть значно менш прогнозованими?..

Прес-служба ФВУ

Источник