«Дитяча ліга»: є перший переможець!

16:50 | 25 марта 2019
  «Дитяча ліга»: є перший переможець! Визначилася найкраща команда серед юнаків 2004 р.

 

«Дитяча ліга»: є перший переможець!

Визначилася найкраща команда серед юнаків 2004 р.н.

Із 21 по 24 березня Тернопіль приймав перші фінальні ігри ЧУ «Дитяча ліга», які припали на змагання юнаків 2004 р.н. Ігри проходили за круговою системою і переможець визначався за кількістю очок. Причому, від початку лідируючій трійці команд було надано бонусні очки, починаючи з першого місця у підсумковій турнірній таблиці: 3, 2 та 1 очко.

За підсумками цікавих поєдинків переможцем у віковій категорії юнаків 2004 р.н. стали господарі - команда КДЮСШ №1. Тернопільчани виграли чотири партії з рахунком 3:0 і одну - 2:1 та стали одноосібними лідерами фіналу із 17-ма очками.

Срібний призер, білоцерківська ДЮСШ «Юність», відстала від лідера на 4 очки. Її юнаки здобули три перемоги з рахунком 3:0 і отримали дві поразки – 1:2, тому у них 13 очок.

Київська команда КСЛІ, на відміну від срібніх призерів, виграла чотири зустрічі: дві – 3:0, дві – 2:1, але поразка від волейболістів Тернополя з рахунком 0:3 вплинула на пробу нагород. У результаті - 11 очок і бронзові медалі.

Стосовно інших учасників фіналу, то серед них місця розподілилися у наступному порядку: ДВУФК-МСДЮСШОР (Дніпро) – 4 місце (4 очки), ХОВУФКС (Харків) – 5 місце та Острозька ДЮСШ (Рівненська обл.) – 6 місце (по 3 очки).

Кращими центральними блокуючими фінальних поєдинків визнано Шельваха Владислава (КДЮСШ №1, м.Тернопіль) та Полозова Кирила (ДВУФК-МСДЮСШОР, м.Дніпро), догравальниками – Голубцова Назара (ДЮСШ «Юність», м.Біла Церква), Омельчука Владислава (Острозька ДЮСШ) та Березівського Олександра. Кращий ліберо – Мамчур Назар (КДЮСШ №1, м.Тернопіль), кращий зв’язуючий – Чудінов Даніїл. В амплуа MVP – Бойко Євген (КДЮСШ №1, м.Тернопіль).

Почесними гостями і учасниками церемонії нагородження переможців та призерів фінальної частини були: заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, державний тренер з волейболу та волейболу пляжного Міністерства молоді та спорту України Олександр Цилюра, директор Тернопільської КДЮСШ №1 Катерина Барабаш.

Тепер найближчим часом, а саме - з 27 по 30 березня у Запоріжжі - визначиться переможець та призери чемпіонату України «Дитяча ліга» у юнаків 2003 р.н., а у Полтаві остаточний розподіл місць здійснить шістка фіналістів дівчат 2005 р.н.

Источник