«Дитяча ліга»: березневі свята 3-го туру

13:20 | 16 марта 2019
  Березневі свята 3-го туру «Дитячої ліги»  Пощастило наймолодшим дівчатам 2006 р.

 

Березневі свята 3-го туру «Дитячої ліги» 

Пощастило наймолодшим дівчатам 2006 р.н. на дати проведення 3-го туру чемпіонату України «Дитяча ліга», який відбувся з 7 по 10 березня у протилежних куточках країни - Чернівцях (групи «А» і «В») та Чернігові (група «Б»). Але не тільки дівчатам випало грати у святкові дні – 8 Березня, а й юнакам 2005 р.н., географія матчів яких теж розтяглася із заходу на схід України. У Луцьку відбулися ігри між командами групи «А», у Первомайському - (Харківська обл.) між командами групи «Б»...

Результатами великого туру у Чернівцях найбільш задоволеними залишилися дівчата з ОДЮСШ (Луцьк), які не програли жодної зустрічі, набравши 13 очок із 15 можливих. З 11-ма очками і однією поразкою господарки туру - вихованки чернівецької ОДЮСШ - посіли друге місце. Третю сходинку таблиці результатів відхопили дівчата з команди ТНЕУ-ДЮСШ (Тернопіль) - у них 10 очок. Аутсайдерами туру стали команди КЗ Полтавської СДЮСШОР та ДЮСШ №1 (Біла Церква) - по 3 очки.

У Чернігові переможця вдалося визначити лише за співвідношенням м’ячів. Таким зафіксовано команду ДЮСШ «Іскра» (Деражня, Хмельницька обл.). Вихованки Юзі Слівінської перемогли у трьох матчах, набравши 7 очок. З такою самою кількістю очок на другій сходинці розмістилися волейболістки ДЮСШ «Чернігів», на третій – збірна Житомирської області із 3-ма очками. Замикають таблицю результатів гравчині МДЮСШ №3 (Вінниця).

У Луцьку юнацька команда МХП-СДЮСШ (Вінниця) взяла гору над усією групою у трьох матчах, набравши 7 очок. І тут господарі туру із КДЮСШ №1 посіли друге місце із 6-ма очками, третя – команда м.Сокаль (Львівська обл.).

Стосовно туру у Первомайському, то тут аутсайдерів не знайшлося, оскільки приймали участь всього три команди. Господарі - місцева ДЮСШ - очолили трійку – 6 очок, СДЮСШОР №2 (Полтава) – друга сходинка і 2 очки, КНПЗ КДЮСШ №2 (Чернігів) – почесне третє місце із 1-м очком.

У юнацькій групі «Б» 2003 р.н. 3-й тур, який відбувся у Дніпрі з 12 по 15 березня, визначив трійку лідерів: І місце – місцева команда ДВУФК-МСДЮСШОР (10 очок), ІІ – «Мотор» із Запоріжжя (8 очок), ІІІ - ДЮСШ №1 із Бахмута Донецької області (7 очок).

Отже, і в цих вікових категоріях закінчилися змагання у турах. Фінальні ігри, як і у більшості команд «Дитячої ліги», розпочнуться з наступного місяця. Шістка юнаків-фіналістів 2005 р.н. зустрінеться у Тернополі з 11 по 14 квітня, 2004 р.н. -  21-24 березня у Києві, а 2003 р.н. - 27-30 березня у Запоріжжі. Інші - за призначенням.

Поки що чекаємо новин із Білої Церкви та Івано-Франківська, де пройде 3-й тур чемпіонату України. Гратимуть дівчата 2004 р.н. між командами у групі «Б» та стінка на стінку – групи «А» і «В» з 14 по 17 березня.

Незабаром, з 21 по 24 березня, у Чернівцях відбудеться єдиний IV тур ЧУ «Дитяча ліга» найчисленнішої (18 команд!) вікової категорії – дівчат 2005 р.н. Зустрінуться представники груп «А» і «В», а учасники груп «Б» і «Г» зіграють у Полтаві з 27 по 30 березня.

Источник