Друга ліга (чоловіки). Анонс 2-го туру. Що не матч, то загадка!

03:05 | 15 февраля 2019
  Друга ліга (чоловіки).

 

Друга ліга (чоловіки). Анонс 2-го туру. Що не матч, то загадка! 

Здається, нинішній чемпіонат не бажає мати як однозначних лідерів, так і аутсайдерів

15-17 лютого у чотирьох містах України відбудуться протистояння 2-го туру. Він має стати дуже цікавим, оскільки, нагадаємо, вже після стартових двобоїв у чемпіонаті не залишилося жодної команди з максимальним очковим доробком. При цьому тоді одразу дев’ять із загальних чотирнадцяти поєдинків стали «п’ятихатками», зберігаючи інтригу до останнього. І, здається, нинішній тур цілком може продовжити цю традицію...

 

У групі А в Києві в очному протистоянні зійдуться нинішні поточні лідери - «ГУНП у Донецькій області» та збірна України U-15. Попри юний вік, волейболісти останньої демонструють досить змістовний волейбол, тож недооцінювати їхні можливості не варто. Тим більше, у стартовому турі збірники виявили ще й на заздрість непоступливий характер, обігравши КСЛІ-1 та ВК «Нафтохімік» якраз у «п’ятихатках».

У Запоріжжі ще один локальний лідер групи - якраз той самий «Нафтохімік» - поміряється силами з найближчим переслідувачем в особі досить амбіційного колективу ДЮСШ «Орбіта». Чия в підсумку візьме гору, також можна лише здогадуватися...

У групі Б в Івано-Франківську її одноосібний поки що лідер ВК «Західрембуд» доводитиме невипадковість своєї першої позиції у таблиці в очних поєдинках з найближчими переслідувачами – «Севлюшем» та ВК «Рокосово». А у Тячіві ще один конкурент на лідерство «Датський текстиль» зустрінеться з колективами, які поки що замикають таблицю – ЛНТУ та ВК «Патріот». Але ж хіба хто може бути впевненим, що обов’язково поповнить свій актив шістьма очками?

Таким чином, анонсований тур набирає особливого значення для подальшого визначення головних фаворитів на участь у «Фіналі чотирьох». Проте якщо і в ньому вийде калейдоскоп різноманітних результатів, то, здається, подальша боротьба за чемпіонський титул складеться на заздрість непередбачувано!

Прес-служба ФВУ

Источник