Суперліга (чоловіки). Анонс 12-го туру. За перевагою очевидних фаворитів?

20:20 | 07 февраля 2019
  Суперліга (чоловіки).

 

Суперліга (чоловіки). Анонс 12-го туру. За перевагою очевидних фаворитів? 

Для трьох клубів анонсований тур буде останньою репетицією напередодні кубкового «Фіналу чотирьох»

На відміну від попереднього туру, у нинішньому в усіх парах, за винятком «ШВСМ-СумДУ» - «Буревісник-ШВСМ», є очевидні фаворити. Втім, це аж ніяк не означає, що по дві легкі перемоги і по шість очок у них уже в кишені... 

 

 

«БАРКОМ-КАЖАНИ» - «ЮРАКАДЕМІЯ»

ПС «Галичина» (8 лютого – початок о 18.30. 9 лютого – початок о 12.00)

 

«НОВАТОР» - ВК «МХП-ВІННИЦЯ»

ФОК «Новатор» (8 лютого – початок о 18.00. 9 лютого – початок об 11.30)

 

«ФАВОРИТ» - «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

СК ДЮСШ (8 лютого – початок о 17.00. 9 лютого – початок о 14.00)

 

«ШВСМ-СумДУ» - «БУРЕВІСНИК-ШВСМ»

СК СумДУ (8 лютого – початок о 18.00. 9 лютого – початок о 12.00)

 

Як відомо, 13-14 лютого «Барком-Кажани», «Серце Поділля» та ВК «МХП-Вінниця» візьмуть участь у «Фіналі чотирьох» Кубка України. Тож, звісно, в анонсованому турі всім їм хотілося би провести таку собі «генеральну репетицію» напередодні відповідального випробування на міцність. Та чи ж готові їхні опоненти стати гідними «екзаменаторами»?

Звернемося до турнірної таблиці. І побачимо, що «Юракадемії» чи «Новатору» насправді є що втрачати. Тож харків’яни очевидно не гарантуватимуть легкого життя «кажанам», а хмельничани – представникам Тростянця. Дещо простіше завдання, здається, у «Серця Поділля», однак на власному майданчику «Фаворит» - теж не подарунок. Тому в усіх трьох перших парах насправді прогнозується досить запекле і непередбачуване протистояння.

Має особливий підтекс і дуель аутсайдерів. Адже бовтатися на дні турнірної таблиці – реальність малоприємна. Тож приблизно рівні за потенціалом «ШВСМ-СумДу» та «Буревісник-ШВСМ», безсумнівно, намагатимуться будь-що двічі залишити майданчик, що називається, зі щитом. І, таким чином, наблизитися до шостої сходинки, де не надто комфортно почувається «Фаворит».

Отже, всупереч, першому погляду на пари суперників, насправді тур очікується досить цікавим!

Прес-служба ФВУ

Источник