«Дитяча ліга»: Після «екватору» першими розпочинають найстарші

21:50 | 04 февраля 2019
  «Дитяча ліга»: Після «екватору» першими розпочинають найстарші У період з 7 по 9 лютого у чотирьох містах України відбудуться ігри 3-го туру «Дитячої ліги» серед команд юнаків та дівчат 2002 року народження.

 

«Дитяча ліга»: Після «екватору» першими розпочинають найстарші

У період з 7 по 9 лютого у чотирьох містах України відбудуться ігри 3-го туру «Дитячої ліги» серед команд юнаків та дівчат 2002 року народження. Хлопці вирушать до Харкова та Чернівців, а дівочі тури прийматимуть Біла Церква і Полтава.

Після першого кола змагань, маючи в активі 24 очки, лідером серед колективів юнаків є підопічні Юрія Дмитрієва та Руслана Пасічнюка із ХОВУФКС (Харків), а другу сходинку, набравши 21 очко, посідають волейболісти КСЛІ (Київ) під керівництвом Людмили Моравської та Ігора Альохіна. По 19 очок на даний момент здобули юнацькі команди ДВУФК-МСДЮСШОР (Дніпро) та ХДВУФК (Харків), котрі посідають у таблиці, відповідно, третє та четверте місця.

Цілком прогнозовано, що лідерський квартет із 13-ти учасників змагань складають спеціалізовані заклади спортивного профілю. Натомість серед «звичайних» ДЮСШ чи збірних областей слід окремо відзначити команди Житомира та Вінниці, які впевнено закріпилися на п’ятій та шостій позиціях відповідно.

У першості серед дівчат 2002 р.н. беруть участь сім команд. Розподіл місць після 2-го туру тут наступний: 1. ХОВУФКС (Харків). 2. ДЮСШ-2 (Івано-Франківськ). 3. «Спортліцей» (Біла Церква). 4. Полтавська область. 5. Костопіль та Житомирська область. 7. Первомайськ. Проте головна боротьба ще попереду, і як воно складеться далі – визначить лише гра!

Прес-служба ФВУ

Источник