Вітаємо Анатолія ПОПОВА!

09:20 | 03 февраля 2019
  Вітаємо Анатолія ПОПОВА!  3 лютого поздоровлення із 75-річним ювілеєм приймає визнаний профі якісної підготовки талановитої молоді  Масові привітання із солідною датою приймає людина непересічна.

  Вітаємо Анатолія ПОПОВА!

 3 лютого поздоровлення із 75-річним ювілеєм приймає визнаний профі якісної підготовки талановитої молоді 

Масові привітання із солідною датою приймає людина непересічна. Анатолій Михайлович ПОПОВ – член Виконкому Федерації волейболу України, президент Харківської ОФВ. Та найцікавіше, що він уже більше як 30 років очолює Харківське обласне вище училище фізичної культури і спорту (ХОВУФКС), яке, так би мовити, дало старт до гучних досягнень багатьом видатним спортсменам. У тому числі й волейболістам. Деякі з них виступають у різних клубах вітчизняної Суперліги та є кандидатами до основного складу національної збірної. А це – яскравий показник, зокрема, і того, як у ХОВУФКС поставлена робота з підготовки талановитої молоді. До того ж, Анатолій Михайлович – обов’язковий організатор чи співорганізатор різних волейбольних змагань у Харківській області, причому масовість деяких із них відверто вражає…  

Заслужений працівник фізичної культури та спорту України. Нагороджений медаллю "За труд и доблесть", грамотами Міністерства освіти України, Міністерства у справах фізичної культури та спорту, Міжнародного олімпійського комітету, Подякою Національного комітету України, відзнакою Харьківської міськради.  

Колектив Федерації волейболу України приєднується до численних вітань ювіляру!  

Вітаємо зі святом! І зичимо багато
Здоров’я та везіння, міцнючого терпіння!

Любові та поваги, таланту та наснаги,
Легкої вам роботи,
 родинної турботи!

Доріг гладеньких самих, відносин бездоганних,

Товаришів відмінних та буднів позитивних!

Источник