SportCamp&More – активний друг спортсменів

14:05 | 01 февраля 2019
 SportCamp&More – активний друг спортсменів У Києві відбувся семінар у рамках інформаційно-освітнього проекту щодо кар’єри атлетів SportCamp&More.

 SportCamp&More – активний друг спортсменів

У Києві відбувся семінар у рамках інформаційно-освітнього проекту щодо кар’єри атлетів SportCamp&More. Цей форум ініційований Національним олімпійським комітетом за підтримки «Фонду Кличко» у рамках програми Міжнародного олімпійського комітету Athlete365. SportCamp&More включатиме цілу серію регулярних практичних семінарів щодо розвитку кар’єри атлетів, балансу спорту та освіти, соціальної адаптації після завершення активних виступів, подальшого розвитку та самовдосконалення.

У роботі семінару взяли участь очільник НОК України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка та президент «Фонду Кличко» Аліна Носенко, які саме під час заходу поставили свої підписи на меморандумі про партнерство та співпрацю двох організацій. Також серед учасників заходу були відомі українські спортсмени: Олена Говорова, Ольга Саладуха, Яна Шемякіна, Юлія Прокопчук, Анастасія Коженкова, Христина Стуй, Георгій Зантарая, Юлія Ткач, Валерій Андрійцев та, зокрема, представники волейболу Анастасія Марвіль і Владислав Путніков.  

Сергій Бубка привітав учасників семінару, подякував українським атлетам за активну соціальну позицію та висловив надію, що заходи у рамках SportCamp&More матимуть велику практичну користь для спортсменів. Адже їхній всебічний гармонійний розвиток – один із головних трендів сучасного спорту.

«У вас, спортсменів, продовжуватимуться виснажливі тренувальні збори, напружені змагання. Але пам’ятайте, що ніколи не можна забувати про освіту та отримання нових знань, постійне самовдосконалення та ріст. Ви – яскраві приклади для наслідування для багатьох людей, молоді, тому ваша активна позиція та соціальна роль вкрай важливі», - наголосив Сергій Бубка.

Цього разу під час семінару в рамках SportCamp&More було висвітлено такі важливі теми як адаптація спортсменів після кар’єри, баланс спорту та освіти, соціальні мережі у досягненні кар’єрних цілей, антидопінгові правила, сьогодення Олімпійського руху.

Із доповідями виступили тренер МОК Carrer+, член Комісії атлетів НОК Дмитро Кірпулянський, президент Олімпійської академії України, віце-президент НОК Марія Булатова, представники «Фонду Кличко» Аліна Носенко та Наталія Другак, представник Національного антидопінгового центру Олександр Ткачук.

Зазначимо, що програма інформаційно-освітніх заходів SportCamp&More розрахована до Олімпійських ігор-2020 у Токіо.

За матеріалами офіційного сайту НОК України

Источник