Дмитро СТОРОЖИЛОВ повернувся в Україну

21:50 | 15 января 2019
  Дмитро СТОРОЖИЛОВ повернувся в Україну  Останнім часом у вітчизняному волейболі стався ряд резонансних переходів Новорічні свята для кількох відомих гравців стали знаковими у виборі подальших місць продовження їхніх кар’єр.

 

Дмитро СТОРОЖИЛОВ повернувся в Україну 

Останнім часом у вітчизняному волейболі стався ряд резонансних переходів

Новорічні свята для кількох відомих гравців стали знаковими у виборі подальших місць продовження їхніх кар’єр. Причому серед них виявилися кандидати до чоловічої збірної України...

Найбільший резонанс викликала поява у складі «Серця Поділля» відомого зв’язуючого, кандидата до лав збірної України Дмитра Сторожилова. Колишній гравець харківського «Локомотива», іспанського «Теруеля», польського «Бєльско-Бяла» та «Павлодара» з Казахстану знову гратиме у вітчизняній Суперлізі. У «Серці Поділля» він має замінити основного зв’язуючого вінничан Віталія Осадцу, котрий отримав травму ще у 2-му турі чемпіонату України та вибув на невизначений термін. 

Також особливу увагу привернув до себе «Новатор». Буквально протягом двох останніх тижнів його залишили одразу троє виконавців. Досвідченіший 43-річний ліберо Сергій Кісіль став гравцем харківської «Юракадемії», тепер уже екс-капітан хмельничан Богдан Татаренко поповнив склад кіпрського «Олімпіас Френару», а цікавий догравальник Кирило Клочко віднині захищатиме кольори клубу «Єдінство Бемакс» із Чорногорії.

А ось анонсована ВК «МХП-Вінниця» поява в його складі Владислава Діденка поки є передчасною. Цей зв’язуючий національної команди, який у минулому сезоні здобув «золото» чемпіонату Суперліги у формі «Барком-Кажанів», сезон нинішній розпочинав у Румунії. Та щось там у нього не склалося, тож гравець за власної ініціативи справді повернувся до рідної країни. Однак його дебют за «МХП-Вінниця» відкладається до того часу, поки керівництво клубу не виконає всіх умов відповідно до Регламенту чемпіонату Суперліги. Рівно як і стосовно ще одного потенційного новачка Віктора Шаповала - колишнього кращого бомбардира «Юракадемії», який нещодавно провів кілька матчів за вищоліговий «Політехнік-Одеса».

Ось таким несподіваним виявився у нас волейбольний початок 2019 року...

Прес-служба ФВУ

Источник