Владислав ДІДЕНКО повернувся в Україну

20:20 | 15 января 2019
  Владислав ДІДЕНКО повернувся в Україну  Останнім часом у вітчизняному волейболі стався ряд резонансних переходів Новорічні свята для кількох відомих гравців стали знаковими у виборі подальших місць продовження їхніх кар’єр.

 

Владислав ДІДЕНКО повернувся в Україну 

Останнім часом у вітчизняному волейболі стався ряд резонансних переходів

Новорічні свята для кількох відомих гравців стали знаковими у виборі подальших місць продовження їхніх кар’єр. Причому серед них виявилися виконавці основного складу та кандидати до чоловічої збірної України...

Найбільший резонанс викликала поява у складі ВК «МХП-Вінниця» Владислава Діденка. Цей зв’язуючий національної команди, який у минулому сезоні здобув «золото» чемпіонату Суперліги у формі «Барком-Кажанів», сезон нинішній розпочинав у Румунії. Та щось там у нього не склалося, тож гравець за власної ініціативи повернувся до рідної країни та оперативно віднайшов для себе новий колектив. Причому дебютувати у «МХП-Вінниця» Діденко зможе вже 17-18 січня, коли представник Тростянця проводитиме виїздні матчі національної першості із «ШВСМ-СумДУ».

Новачком же «Серця Поділля» став інший зв’язуючий, кандидат до лав збірної України Дмитро Сторожилов. Колишній гравець харківського «Локомотива», іспанського «Теруеля», польського «Бєльско-Бяла» та «Павлодара» з Казахстану знову гратиме у вітчизняній Суперлізі. Він має замінити основного зв’язуючого вінничан Віталія Осадцу, котрий отримав  травму ще у 2-му турі чемпіонату України та вибув на невизначений термін.

Також особливу увагу привернув до себе «Новатор». Буквально протягом двох останніх тижнів його залишили одразу троє виконавців. Досвідченіший 43-річний ліберо Сергій Кісіль став гравцем харківської «Юракадемії», тепер уже екс-капітан хмельничан Богдан Татаренко поповнив склад кіпрського «Олімпіас Френару», а цікавий догравальник Кирило Клочко віднині захищатиме кольори клубу «Єдінство Бемакс» із Чорногорії.

Ось таким несподіваним виявився у нас волейбольний початок 2019 року...

Прес-служба ФВУ

Источник