«Фінал чотирьох» жіночого Кубка України відбудеться у Запоріжжі

00:20 | 15 января 2019
  «Фінал чотирьох» жіночого Кубка України відбудеться у Запоріжжі  Переможець почесного призу визначиться 22-23 лютого на арені ПС «Юність»   Запоріжжя поступово стає справжнім знаковим центром волейболу у нашій країні.

 

«Фінал чотирьох» жіночого Кубка України відбудеться у Запоріжжі 

Переможець почесного призу визначиться 22-23 лютого на арені ПС «Юність»

 

Запоріжжя поступово стає справжнім знаковим центром волейболу у нашій країні. Дуже приємно, що із введенням тут в експлуатацію оновленого Палацу спорту «Юність», який перетворився на дійсно вражаючу сучасну арену за міжнародними стандартами, його керівництво одразу ж виявило до нашого прекрасного виду спорту особливий інтерес. Як наслідок – саме там проводили свої матчі чоловіча та жіноча збірні України, котрі синхронно здобули путівки до фінального раунду чемпіонату Європи-2019, а тепер ось «Юність» готується прийняти в себе жіночий кубковий «Фінал чотирьох».

Після другого етапу змагань керівництво ФВУ звернулося до керівників усіх клубів з пропозицією стати господарем вирішальних матчів. Зацікавлених виявилося кілька, проте саме запорізька «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» гарантувала чітке виконання всіх необхідних для, без перебільшення, знакової події у нинішньому сезоні, умов. Таким чином, через місяць з невеличким капітан команди-тріумфатора прийматиме почесний красень-кубок саме в «Юності».

Як відомо, до «Фіналу чотирьох» пробилися южненський «Хімік», тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ», луцька «Волинь-Університет-ОДЮСШ» та місцева «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ». Тож 22 лютого вони поміряються силами у півфіналах, жеребкування яких відбудеться за кілька днів до грандіозної події, а 23 лютого відбудеться матч за третє місце та безпосередньо головний фінал.

Таким чином, любителі волейболу з різних міст уже сьогодні можуть планувати можливість обов’язково стати учасниками жіночого кубкового мега-файту на трибунах феєричного ПС «Юність». Воно того справді варте!

Прес-служба ФВУ

Источник