Чемпіонат EEVZA (дівчата U-14). Україна фінішувала четвертою

22:05 | 16 декабря 2018
  Чемпіонат EEVZA (дівчата U-14).

 

Чемпіонат EEVZA (дівчата U-14). Україна фінішувала четвертою 

У поєдинку за третє місце підопічні Олени Алєксєєвої зазнали поразки від волейболісток Естонії

У польському місті Олецко завершився чемпіонат Східно-європейської конфедерації волейболу серед дівчат вікової категорії U-14. На жаль, на мінорній ноті закінчила тут свої виступи збірна України...

 

УКРАЇНА – ЕСТОНІЯ – 0:3

(14:25, 17:25, 12:25)

Як ми вже повідомляли, після поразки від потужної команди Росії – 0:3, українські дівчата втратили можливість посперечатися за єдину пряму путівку на чемпіонат Європи. Проте залишався шанс залишити Олєцко в статусі бронзових призерок змагань. Для цього потребувалося здолати ще одну, безсумнівно, сильну команду на турнірі – Естонію. Однак, на превеликий жаль, не склалося. Естонські волейболістки виявилися більш атлетичними та мобільними, і можливості для набору, що називається, вірних очок майже не втрачали. В той же час підопічним Олени Алєксєєвої відверто недоставало вдачі, оскільки чимало суперечливих моментів у розіграшах зрештою завершувалися на користь естонок.

Таким чином, українська збірна фінішувала на четвертому місці. Дещо нижче, ніж усім нам хотілося, та все одно такий виступ «синьо-жовтих» можна вважати задовільним. 

Прес-служба ФВУ

Источник