Чемпіонат EEVZA (хлопці U-15). Естонцям шансів не залишили

23:20 | 15 декабря 2018
  Чемпіонат EEVZA (хлопці U-15).

 

Чемпіонат EEVZA (хлопці U-15). Естонцям шансів не залишили 

Змагання в Єревані збірна України розпочала з впевненої перемоги

У столиці Вірменії розпочався чемпіонат Східно-європейської конфедерації волейболу серед хлопців вікової категорії U-15. Досить плідну підготовку до нього провела українська збірна, яка плекає надії поборотися за єдину пряму путівку на чемпіонат Європи. Перший крок до цього підопічні Ігора Альохіна зробили дуже впевнено...

 

УКРАЇНА – ЕСТОНІЯ – 3:0

(25:14, 25:18, 25:8)

Дитячо-юнацькі збірні Естонії різного віку – це, як правило, достатньо збалансовані та вмотивовані колективи, обіграти які – справа не проста. Тож і перед нашими хлопцями завдання стояло не просте. Однак «синьо-жовті» одразу показали, що націлені боротися за перемогу, що називається, від і до, підкріпивши цей настрій діями відповідної якості. Хороші потужні подачі, мобільний блок, грамотна підстраховка на прийомі та максимальна самовіддача – такими предстали на майданчику українські волейболісти у стартовому поєдинку. Тож і шансів суперникам не залишили абсолютно ніяких.

Нагадаємо, що 16 грудня підопічні Ігора Альохіна поміряються силами з однолітками із Грузії, а наступного дня проведуть, безсумнівно, вирішальний поєдинок за перше місце в групі проти спортсменів Польщі.

Прес-служба ФВУ

Источник