Суперліга (чоловіки). Анонс 8-го туру. «Юридичний» іспит для «МХП-Вінниця»

00:05 | 14 декабря 2018
  Суперліга (чоловіки).

 

Суперліга (чоловіки). Анонс 8-го туру. «Юридичний» іспит для «МХП-Вінниця» 

Найбільш захопливим та непередбачуваним очікується протистояння у Харкові

Після невеличкої паузи змагання у чоловічій Суперлізі поновилися. Проте чи стане анонсований тур напрочуд цікавим в усіх чотирьох парах суперників – питання сумнівне. Адже у трьох із них визначити фаворитів зовсім не складно. Натомість дуель «Юракадемії» з ВК «МХП-Вінниця» цілком може стати справжньою прикрасою не лише прийдешнього волейбольного уїк-енду, а й усього грудня чи навіть чемпіонату взагалі...

 

 

«ЮРАКАДЕМІЯ» - ВК «МХП-ВІННИЦЯ»

СК НЮУ (14 грудня – початок о 16.00. 15 грудня – початок о 12.00) 

У двох попередніх турах в чотирьох «п’ятихатках» харківська команда поділила очки, відповідно, з «Новатором» та «Серцем Поділля». Отже, підтвердила свою спроможність обігрувати сьогодні будь-кого. І хто сказав, що протистояння з ВК «МХП-Вінниця» має стати винятком?

Так, від початку сезону колектив Васіфа Талибова вразив найбільше, оскільки демонстрував досить змістовну гру і тривалий час очолював тунірну таблицю. Та й нині його поточна друга позиція виглядає достатньо стійкою. Однак протягом останнього місяця «Юракадемія» набрала потужний хід і рішуче залишила зону аутсайдерів, дуже серйозно замахнувшись на місце у провідному квартеті. А для цього потрібні все нові й нові перемоги. Чи ж готові підопічні Володимира Романцова здобувати їх від туру до туру? Відповідь на це питання дізнаємося вже 15 грудня!

 

«ФАВОРИТ» - «БАРКОМ-КАЖАНИ»

СК ДЮСШ (14 грудня – початок о 17.00. 15 грудня – початок о 14.00)

 

«БУРЕВІСНИК-ШВСМ» - «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

СК ЧНПУ (14 грудня – початок о 18.00. 15 грудня – початок о 12.00)

 

«ШВСМ-СумДУ» - «НОВАТОР»

СК СумДУ (14 грудня – початок о 19.00. 15 грудня – початок о 12.00) 

Тут у всіх трьох парах фаворити очевидні. І навряд чи є обгрунтовані підстави очікувати, що «Барком-Кажани», «Серце Поділля» чи «Новатор» втратять дорогоцінні очки. Проте, що ж це за чемпіонат Суперліги, якщо в ньому не буде місця для сюрпризів і несподіванок?! Вони завжди були і, більше того, просто зобов’язані траплятися й надалі. Тож, можливо, у два найближчих дні вони теж стануть реальністю?..

Прес-служба ФВУ

Источник