Студентська ліга: сумчани роблять серйозну заявку

17:50 | 11 декабря 2018
  Студентська ліга: сумчани роблять серйозну заявку  На базі Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбувся 1-й тур чемпіонату України «Студентська ліга» (чоловіки, І ліга) У змаганнях взяли участь сім команд вишів, розбитих на дві групи.

 

Студентська ліга: сумчани роблять серйозну заявку 

На базі Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбувся 1-й тур чемпіонату України «Студентська ліга» (чоловіки, І ліга)

У змаганнях взяли участь сім команд вишів, розбитих на дві групи...

Група А: Сумський державний університет (СДУ), Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна (ХНУ), Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди (ПХДПУ).

Група Б: Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ), Національний університет фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ), Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (ЧНУ), Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка (ЦДПУ).

В урочистому відкритті турніру взяли участь міський голова Переяслав-Хмельницького Тарас Костін, ректор ПХДПУ Віктор Коцур та президент Федерації волейболу України Михайло Мельник. Вони тепло привітали всіх спортсменів, а голова ФВУ окремо відзначив колективи Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та Київського національного торговельно-економічного університету, які виступали на змаганнях подібного рівня вперше.  

Згідно з регламентом, у стартовому турі волейбольні дружини групи А зустрічалися із суперниками з групи Б. Попри гостру боротьбу, несподіванок не сталося – перемагали завідомо сильніші. Винятком стала хіба що гра між командами із Сум та НУФВСУ, в якій зустрілися більш-менш рівні опоненти. Зрештою, сумчани взяли гору з рахунком 3:1. 

До вашої уваги результати всього туру:

 

Отже, як бачимо, турнірну таблицю очолила команда Сумського державного університету. Невдахами же туру стали волейболісти із Переяслав-Хмельницького та Харкова, що залишилися з нулями в графі «очки». Втім, наставник переяславців Віктор Погребний пояснив це тим,, що через різні причини (хвороба та сімейні обставини) кілька гравців основи не змогли вийти на майданчик: «Команда грала майже дублюючим складом. Тому сподіваємося, що вже в матчах 2-го туру ми продемонструємо волейбол зовсім іншого рівня»...

Прес-служба ФВУ

Источник