U-15, готуйсь до бою!

23:35 | 07 декабря 2018
  U-15, готуйсь до бою!  Наймолодша хлопчача збірна України проводить активну підготовку до чемпіонату EEVZA На базі столичної Міжнародної тенісної академії у Пущі-Водиці свій останній навчально-тренувальний збір перед чемпіонатом Східно-Європейської волейбольної асоціації розпочала хлопчача збірна України U-15.

 

U-15, готуйсь до бою! 

Наймолодша хлопчача збірна України проводить активну підготовку до чемпіонату EEVZA

На базі столичної Міжнародної тенісної академії у Пущі-Водиці свій останній навчально-тренувальний збір перед чемпіонатом Східно-Європейської волейбольної асоціації розпочала хлопчача збірна України U-15. Нагадаємо, що 13-16 грудня у Вірменії, згідно календарю цих змагань, вона поміряється силами з однолітками із Росії, Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Білорусі, Грузії та самої Вірменії. Переможець цих баталій отримає пряму путівку до фінального раунду чемпіонату Європи.

Тож, заради якомога кращої готовності вітчизняних молодих дарувань, керівництво ФВУ подбало про їхнє хороше практичне екзаменування. Так, зокрема, підопічні Ігора Альохіна провели спаринг з волейболістами команди «Інваспорт-Метеор», яка виступає у чемпіонаті вищої ліги, і здобули перемогу з рахунком 3:2. До речі, на цьому матчі особисто побував президент Федерації волейболу України Михайло Мельник, котрий досить оптимістично оцінив рівень гри «синьо-жовтих» молодих талантів.

Тепер же вони готуються до дебюту в рамках національної першості у другій лізі. 8 грудня у СК НУБіП о 15:00 розпочнеться їхня гра проти колективу КСЛІ-1, а 9 грудня о 12:00 15-річні хлопці вийдуть на паркет у протистоянні з «Нафтохіміком». Сподіваємося, вищезазначені поєдинки дуже відчутно допоможуть нашій збірній та її тренерському складу підійти до відповідального випробування у Вірменії в найкращому стані та показати там гідний результат! 

Прес-служба ФВУ

Источник