Суперліга (жінки). Анонс 6-го туру. Чернігівський сюрприз для «Новатора»?

03:20 | 09 ноября 2018
  Суперліга (жінки).

 

Суперліга (жінки). Анонс 6-го туру. Чернігівський сюрприз для «Новатора»? 

Хмельницьку команду очікують досить інтригуючі матчі на виїзді

Через певні причини цей тур вийшов дуже розірваним за часом проведення ігор, проте цікавих протистоянь у ньому вистачає. Одне з них, є передбачення, станеться у Чернігові...

 

«УНІВЕРСИТЕТ-ШВСМ» - «НОВАТОР»

СК ЧНПУ. (9 листопада – початок о 17.30. 10 листопада – початок о 12.00) 

У минулому турі чернігівська команда добряче «насолила» в гостях «Галичанці-ТНЕУ-ГАДЗ», тож чому не продовжити вдалі виступи на своєму майданчику? Звісно, нинішній «Новатор» - не подарунок. Недарма ж він впевнено прописався на третій сходинці у таблиці. Проте й Ганна Жула і компанія - вже зовсім не той розбалансований колектив, який ми споглядали місяць назад. Тому хмельничанкам слід готуватися до напрочуд напружених поєдинків.

«ХІМІК» - «РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ»

ФСК «Олімп». (9 листопада – початок о 17.30. 10 листопада – початок о 12.00)

«Хімік» же, навпаки, може дозволити собі добряче награти резервісток. Адже навряд чи сьогоднішня «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» спроможна скласти діючому чемпіону гідну конкуренцію. Тож южненська команда, нема сумнівів, зробить ще два впевнених кроки до дуже близького неймовірного числа – 100 поспіль виграних матчів на внутрішній арені!

«ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ» - «ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ»

СК ТНЕУ. (16 листопада – початок о 18.00. 17 листопада – початок о 12.00)

Певно, тернопільська команда доклаже максимум зусиль для реабілітації після поразки волейболісткам Чернігова (2:3), але ж «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ», двічі здолавши днями представника Луцька, закріпилася на другій сходинці у таблиці й почувається там досить комфортно. Чи ж зуміють Олександра Міленко та Вікторія Ігнатова «збити» її звідти своїми уже знаменитими гарматними ударами?..

«ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ» - «БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ»

СК ОДЮСШ. (7 і 8 грудня)

До цього протистояння ще вдосталь часу, тож щось прогнозувати зараз недоречно. Єдине, що безсумнівно – боротьба в ньому буде дуже впертою. 

Прес-служба ФВУ

Источник