Перша ліга (чоловіки). Перший етап. Анонс 1-го туру. На старт, поїхали!

00:20 | 19 октября 2018
  Перша ліга (чоловіки).

 

Перша ліга (чоловіки). Анонс 1-го туру. На старт, поїхали! 

У боротьбу за призові «місця під сонцем» вступають 17 команд

19-21 жовтня новий сезон офіційно розпочинають представники чоловічої першої ліги. Хто з них подолає тривалий турнірний шлях успішніше за інших, передбачити важко. Тож дізнаємося вже навесні...

 

На першому етапі всі колективи були традиційно розбиті на групи А та Б.   Представники кожної зіграють по три тури, після чого по дві найкращі з них продовжать боротьбу за безпосередньо за комплекти нагород. Хто ж складе цю саму четвірку? Тут розводять руками навіть спеціалісти із солідним стажем. За їхніми словами, насправді сюрпризів можна очікувати від будь-кого. Звичайно, у турнірі є колективи, складені із зовсіх юних спортсменів, а є такі, де переважно грають ветерани суто заради задоволення. Але це не означає, ще іскри самолюбства нема в тих чи інших. Кураж на майданчику – справа імпульсивна. І коли він трапляється у реальності, будь-хто може перемогти будь-кого. Звичайно, якщо на шляху не опиниться команда, яка апріорі поставила перед собою найвище завдання. Як от, наприклад, «Житичі» у минулому сезоні. Поставили, виконали його – і ось уже грають у «вишці» та не збираються зупинятися на досягнутому.

Чи є подібний колектив у сезоні нинішньому? Можливо, частково відповідь на це запитання дадуть результати стартового туру (календар можна переглянути за наступним посиланням - http://fvu.in.ua/nationalni-turnitu/first-league/men/598-xxviii-chempionat-ukrainy-z-voleibolu-sered-cholovichykh-komand-pershoi-lihy-i-etap). Тож сподіваємося стати свідками по-справжньому інтригуючих поєдинків!

Прес-служба ФВУ

 

 

Источник