Кубок України (жінки). 1-й етап. ВК «Полісся» та трійця «монстрів»

20:20 | 18 октября 2018
  Кубок України (жінки).

 

Кубок України (жінки). 1-й етап. ВК «Полісся» та трійця «монстрів» 

Дебютант вищої ліги кидає виклик трьом представникам Суперліги

19-21 жовтня у Житомирі відбудуться заключні матчі першого етапу жіночих кубкових перегонів. За дві останні путівки до наступного раунду турніру поборяться діючий чемпіон першої ліги – ВК «Полісся», такий же чемпіон «вишки» – «Новатор» та два старожили Суперліги – «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» і «Білозгар-Медуніверситет». Вам здається, що саме останні продовжать виступи у змаганнях? Та якби ж перебувати переконаним у цьому було так просто!.. 

 

ПЕРШИЙ ЕТАП

ГРУПА В (Житомир, СК ЖНАЕУ)

19 жовтня

13.00 «ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ» - ВК «ПОЛІССЯ»

15.00 «БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ» - «НОВАТОР»

 20 жовтня

15.00 «ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ» - «БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ»

17.00 ВК «ПОЛІССЯ» - «НОВАТОР»

21 жовтня

11.00 «НОВАТОР» - «ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ»

13.00 «БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ» - ВК «ПОЛІССЯ» 

Певно, ще рік тому спрогнозувати успіх колективів із Тернополя та Вінниці було б нескладно. Бо тоді «Новатор» і, тим більше, ВК «Полісся» вирішували зовсім інші завдання. Значно скромніші. Але цей самий рік минув, ситуація кардинально змінилася, і тепер поєдинки вищезазначеного квартету виглядають наскільки цікавими, настільки й непередбачуваними. Адже хмельницька команда, підсиливши свої ряди у міжсезоння, вже встигла зарекомендувати себе справжньою грозою авторитетів у тій же Суперлізі, а житомирська, також підсилившись, із двох упевнених перемог стартувала у «вишці». В той же час «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» влітку лише суттєво кадрово втратила (ми про це неодноразово розповідали), а «Білозгар-Медуніверситет» тільки й того, що зберіг минулосезонну «обойму». Хоча, безумовно, підопічні Віктора Туркули та Юлії Якушевої менш амбіційними не стали. І перспективу зіграти принаймні у фіналі Кубка України однозначно не відкидають.

Що ж, залишається зауважити, що додатковим стимулом для волейболісток Житомира є фактор виступів у рідних стінах. Вони ж бо вміють там грати з особливим натхненням... 

Прес-служба ФВУ

Источник