З Днем захисника України!

13:50 | 14 октября 2018
  З Днем захисника України!   Шановна волейбольна громадо!  Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі! Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів.

 

З Днем захисника України!

 

Шановна волейбольна громадо! 

Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі! Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Козаки Запорізької Січі вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею, тож недарма саме так вважають і сучасні оборонці України.

У складний для нашої країни час багато хто із спортсменів (у тому числі і серед волейболістів!) свідомо залишив рідні домівки і улюблену справу та вирушив боронити суверенітет нашої неньки. Низький уклін Вам за цей героїчний подвиг!

Тож вітаю всіх захисників Вітчизни, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави, із цим радісним святом і бажаю наснаги у відродженні найкращих національних традицій (у тому числі й спортивних), плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!
Міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам! 

Михайло МЕЛЬНИК,

президент ФВУ

Источник