Зимовий Кубок України 2014

19:10 | 13 января 2014

На вихідних в Чернігові був даний старт Зимовому Кубку України 2014 з волейболу пляжного. Вже 8-ий рік поспіль відразу після новорічних свят юні "пляжники" розпочинають свої змагання, підсумки яких ми отримаємо наприкінці березня.

 

Відразу в двох вікових категоріях (до 16 років та до 18 років) проходив 1 тур серед дівчат в м. Чернігів. І якщо серед старшої вікової категорії змагалось лише 12 команд, то молодші порадували як кількістю так і географією учасників - 24 команди. Загалом протягом 3 ігрових днів команди зіграли 68 матчів.

У підсумку серед дівчат до 18 років впевнену перемогу в 1 турі виборола команда з Алушти - Михайлик/Буянкіна, срібло у сумчанок - Демідова/Фенько, бронза дісталась місцевим улюбленцям Лиенко/Ковальчук.

В молодшій віковій категорії до 16 років до фінальної четвірки увішйли три команди з Миколаєва та одна з Чернігова. В результаті золото та срібло дісталось представницям півдня України: Зовтун/Охримчук та МартиноваС./Мартинова А. відповідно, а бронза знову представникам Чернігова - Жула/Качан.

Всі результати та календар Зимового Кубку України Ви можете переглянути у відповідному розділі нашого сайту.

 

 

Прес-служба ФВУ.

Источник