Суперліга (чоловіки). 4-й тур. Погляди прикуті до Полтави та Красноперекопська

15:55 | 01 ноября 2013

В 4-му турі чоловічої Суперліги більшість поглядів буде прикута до Полтави та Красноперекопська, де сперечатимуться чотири команди з першої п’ятірки минулого сезону. Ці матчі можуть здорово струснути верхню частину турнірної таблиці. Можливі зміни і в нижній частині, адже непогані певні, щоб набрати перші очки мають аутсайдери - «Барком» та «Дніпро». Далі подробиці.

 

«Кримсода» - «Хімпром»

Матчі цих команд останніми роками завжди принципові, адже так вже вийшло, ряд волейболістів «Хімпрому» раніше були задіяні в «Кримсоді». У «Хімпрому»  склад минулого сезону у великій мірі зберігся, а ось у суперників, як відомо, змінився майже на 100%. До майбутнього двобою, який перенесений на суботу-неділю у зв’язку з виступом «Кримсоди» в Кубку ЄКВ, «Хімпром» мав можливість готуватися досить спокійно на відміну від суперника. Кримчани провели два виснажливих матчі з іспанським «Теруелем», а також непростий вояж на самий захід континенту по маршруту Україна – Іспанія – Україна, що також не додало сил. Але разом з цим підопічні Віталія Осіпова набрали міжнародного досвіду та впевненості в своїх силах, адже

виглядали вони в єврокубку дуже достойно. Питання в тому, чи вистачить часу, щоб прийти до двобою свіжими та реалізувати описані вище здобутки.

 «Кримсода» - «Хімпром»

СТАТИСТИКА ІГОР (останні три сезони):

5 матчів:+3-2, партії – 11-11, очки - 7-8

 Кубок-2012/13 – 1 матч:+1-0, партії – 3-2, очки - 2-1. Красноперекопськ – 3:2.

Суперліга-2012/13 – 4 матчі: +2-2, партії – 8-9, очки – 5-7. Суми – 1:3, 3:1. Красноперекопськ – 3:2, 1:3

 

«Фаворит» - «Буревісник»

Після наднапруженішого протистояння цих команд в серії за третє місце, в минулому сезоні, коли було зіграно десять сетів за два матчі, нова зустріч теж очікується з величезним інтересом. «Фаворит» ніби то підсилився, але виступає поки що нестабільно. Так в минулому турі лубенці несподівано програли одному з аутсайдерів – «Локо-Експресу». «Буревісник», який зазвичай важко входить в сезон, в цьому році стартував дуже вдало, щоправда не в останню чергу завдяки календарю, зустрівшись в перших двох турах з новачками Суперліги. Проте і з «Кримсодою» чернігівці суперничали досить успішно, вигравши одну гру з двох. Тож віддати явну перевагу комусь із опонентів дуже важко. Одне можна передбачити майже на 100% - це втрату очок кожної з команд.

 «Фаворит» - «Буревісник-ШВСМ»

СТАТИСТИКА ІГОР (останні два сезони)

6 матчі: +4-2, партії - 16-9, очки - 14-4.

 Суперліга-2011/12 – 4 матчі: +2-2, партії – 10-7, очки – 8-4. Полтава – 3:0, 3:1, Чернігів – 2:3, 2:3.

Суперліга-2012/13 – 6 матчів: +5-1, партії – 15-10, очки – 14-4. Чернігів – 3:1, 3:1, 3:2.  Полтава – 3:1, 0:3, 3:2

 

«Локо-Експрес» - «Дніпро»

В домашніх матчах з аутсайдером, який в трьох матчах виграв тільки одну партію, у молодих залізничників є чудова нагода покращити свій очковий багаж. Перемога в минулому турі над «Фаворитом» в гостях дорогого коштує, але цій харківській команді ще властива й нестабільність. Тож побачимо.

 «Локо-Експрес» - «Дніпро»

СТАТИСТИКА ІГОР(останні три сезони):

 В період 2010-2013 команди між собою не грали

 

«Барком» - «ВНАУ»

 Досить цікава пара, незважаючи на те, що між собою суперничають лідер, яким несподівано стала вінницька команда, та аутсайдер – «Барком», який тільки набирається досвіду в змаганнях елітного дивізіону. Цікаво, як впораються «аграрії» з незвичною для себе роллю, яка напевно тисне на них. Від цього несподіваного тягаря їм важко буде позбавитися. Якщо зможуть, то, звісно, перевага буде на їх боці. Львів’янам в будь-якому разі втрачати нічого, а зігравши розкуто, вони цілком можуть завоювати перші очки.

 «Барком» - «ВНАУ»

СТАТИСТИКА ІГОР (останні три сезони)

Команди між собою не грали

 

 

 

 Прес-служба ФВУ

Источник