Волейбол пляжний. Українки вийшли до основної сітки туру Світової серії

12:25 | 29 октября 2013

В одному із завершальних турів Світової серії FIVB з волейболу пляжного чемпіонки України 2013 року, подолавши кваліфікаційний турнір, потрапили до основної сітки туру Оупен в м. Пхукет, Таїланд.

 

Світлана Бабуріна та Діана Муленко в Таїланді, як мінімум, вже повторили свій найкращий результат під час виступів у Світовому турі FIVB в цьому році. Нагадаємо, що на турі Оупен в Анапі (Росія) їм також вдалось увійти в число 32-х кращих команд турніру.

В Пхукеті чемпіонки України розпочали виступ з 1 етапу кваліфікаційного раунду, відповідно для потрапляння до основної сітки їм потрібно було перемогти у 2-х матчах. В першому матчі українкам чинила гідний супротив перспективна китайська молодь - Wang Fan-ZH. Y. X. Лише на тай-брейку в 3-у сеті Бабуріна-Муленко змогли схилити шальки терезів у свій бік 2-1 (21-16, 18-21, 17-15). Наступним суперником стали досвідчені шведки Grawender-Lundqvist (1-ий номер посіву кваліфікації), проте переможний настій українок було вже не стримати - 2-0 (21-19, 21-13).

Таким чином українки, подолавши кваліфікаційний бар"єр, потрапили до основної сітки туру в Таїланді, а сьогодні ввечері, після жеребкування, буде визначений склад підгруп і ми дізнаємось найближчих суперників та розклад ігор.

За результатами виступів Ви можете слідкувати за наступним посиланням: Кваліфікація, Основна сітка.

Трансляція матчів:

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник