«Хімпром» - «Барком»: дебютант дає бій претенденту на медалі

00:25 | 27 октября 2013

Звісно перед першими в історії матчами «Хімпрому» та «Баркому» перевага віддавалася більш досвідченим сумчанам. І перебіг подій підтвердив прогнози, хоча львів’яни постаралися зіпсувати настрій господарям майданчику.

                      

Перемогу над дебютантом елітного дивізіону в першому матчі легкою не назвеш. Хоча спочатку поєдинок і проходив за сценарієм господарів майданчика. У дебютній партії підопічні Миколи Пасажіна відірвалися до другого технічного перерви на п"ять м"ячів. І хоча в кінцівці львів"яни змогли трохи скоротити відставання, від локального ураження гості піти не змогли. 25:23 - «Хімпром». Як під копірку в цьому матчі почався і другий ігровий відрізок . Причому до другого технічного перерви сумська команда знову підійшла з перевагою «+5» - 16:11. Зупинятися на досягнутому господарі не стали, і надалі збільшили перевагу до восьми м"ячів - 25:17 .

Повівши в рахунку 2:0, волейболісти «Хімпрому», мабуть, завчасно повірили в неминучість перемоги, за що ледь не поплатилися. У середині третьої партії гості розгорнули гру на 180 градусів. На другу технічну зупинку «Барком» пішов за рахунку 14:16, після чого заробив ще два очки поспіль. Господарі спробували було кинутися в погоню, але в цьому сеті зробити це їм не судилося - 22:25.

Четвертий сет вийшов самим напруженим. Розпочався він з атак «Хімпрому» - 3:1, 6:4, 8:6, а в середині партії ігровою перевагою володіли вже львівські волейболісти - 11:15, 12:16.

Інтрига? Аж ніяк. Створивши собі проблеми на рівному місці, підопічні Миколи Пасажіна з честю вийшли зі скрутного становища. Після нічийного рахунку 19:19 господарі майданчика взяли поспіль чотири м"ячі, що в результаті і зумовило результат партії - 25:21 і 3:1 у матчі користь «Хімпрому»

У повторному матчі третього туру волейбольної Суперліги України сумські волейболісти знову виявилися сильнішими львівського дебютанта. Стартові два сети повністю проходили під диктовку господарів майданчика і завершилися впевненими перемогами підопічних Миколи Пасажіна з різницею в шість і п"ять м"ячів відповідно. Зробивши необхідні висновки з попередньої зустрічі, на цей раз гравці сумського клубу провели третій сет максимально зібрано, що дозволило їм порадувати своїх уболівальників «сухою» перемогою.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту СК «Сумихімпром»

Источник