Ірина МАХНО: «Для перемог треба терпіння і досвід»

23:55 | 28 июня 2015

Сестрам Ірині та Інні Махно на Європейських іграх в Баку не вдалося перемогти у жодній зустрічі. І все ж дорікнути 21-річним дівчатам навряд чи можна. 

У першому матчі вони у рівній боротьбі поступилися дуету з Польщі лише на тай-брейку. Все вирішили, умовно кажучи, якісь міліметри – 13:15 у третій партії. У другому матчі – ще одна невдача проти росіянок Прокоп’євої/Cирцевої, і знову хід боротьби, особливо, у першому сеті зовсім не свідчив про різницю в досвіді – українки не поступилися східним сусідкам за грою.

Ще більш прикрою виявилася невдача у третій зустрічі, в якій українки відстоювали право продовжити боротьбу у плей-офф. Перемігши у першій партії, у другій Іра та Інна поступилися -- 22:24, а потім знову не змогли витягнути третій сет.

«Чого нам не вистачило, так це досвіду матчів на такому рівні, -- прокоментувала виступ дуету в Баку Ірина МАХНО. – До того ж, ще один важливий момент – функціональна готовність. На початку матчів грали добре, а потім нам бракувало сил, і ми відпускали суперниць.

Але, вважаю, ми з сестрою отримали дуже важливі уроки, подивилися, як грають найсильніші європейські дуети, могли порівняти їхні дії з нашими і пересвідчитися, що ми нічим не гірші.

Сподобалася атмосфера змагань. Зі всіма суперницями, навіть з росіянками, поза кортом спілкувалися добре.

Гадаю, що перемоги до нас ще обов’язково прийдуть. Для цього треба набратися терпіння і досвіду».

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник