Пішов з життя Валерій Ходєєв

14:10 | 29 мая 2015

З глибоким сумом сповіщаємо про те, що перестало битися серце Валерія Олексійовича Ходєєва – першого президента Федерації волейболу України, людини, яка очолювала нашу організацію на початку її роботи за часів української незалежності.

 

Більшу частину свого життя Валерій Олексійович присвятив Його величності Волейболу, якому віддавав всю свою душу. Валерій Ходєєв народився 1939 року, а 16 листопада 1991 року його було обрано президентом ФВУ. За його керівництва національну волейбольну федерацію як незалежний орган було прийнято до міжнародних інституцій ФІВБ та ЄКВ, були зроблені перші важливі кроки на самостійному шляху розвитку нашого виду спорту.

Валерій Ходєєв — президент ФВУ у 1991—1995 р.р., член Виконкому ФВУ 1991—2000 р.р., віце-президент та генеральний секретар ФВУ 1995—2000 р.р. З його ім’ям пов’язаний цілий етап в історії українського волейболу. 2000 року Валерій Ходєєв став лауреатом Диплому ФВУ.

Президіум Федерації волейболу України, колеги та друзі Валерія Олексійовича сумують через гірку звістку. Висловлюємо щирі і глибокі співчуття рідним та близьким Валерія Олексійовича.

Повідомляємо про те, що поховають Валерія Ходєєва 30 травня, о 14-й годині на Байковому цвинтарі у Києві. Збір – біля крематорію.

 

ФВУ

 

Источник