Аматорська перша ліга. Фіналістів прийматиме Скадовськ

15:55 | 09 апреля 2015

В аматорській першій лізі (чемпіонат чоловічих команд) закінчився основний етап змагань, за його підсумками визначилися фіналісти.

Третій тур основного раунду проходив у двох містах – Кривий Ріг (група «А») і Свалява (група «Б»).

В групі «А» зміцнила свої лідерські позиції «Зоря» з Миколаєва, яка перемогла і у всіх трьох зустрічах і довела загальну кількість перемог у сезоні до максимальної кількості – дев’яти. На другому місці у квартеті фінішував «Агро-Спорт» (с. Антонівка, Херсонська обл.), який має п’ять перемог з дев’яти можливих. Дві криворізькі команди – «Північний-ГЗК» і «Динамо» -- посіли відповідно третє та четверте місця і не потрапили до числа тих, хто виборюватиме медалі чемпіонату.

У групі «Б» беззаперечним переможцем став «Спартак» зі Сваляви (Закарпатська обл.) – дев’ять перемог з дев’яти. За другу позицію точилася гостра боротьба між двома колективами – «Фаворитом» (Нижнє Селище, Закарпатська обл.) і командою «Західрембуд» (Бурштин, Івано-Франківська обл.). Обидва мають по 13 очок і чотири перемоги, тож ім’я фіналіста визначилося лише за кращою різницею виграних і програних партій. За цим показником «Західрембуд» виявився попереду. ВК «Рокосово» (с, Рокосово, Закарпатська обл.) фінішував четвертим у групі.

Тож четвірка фіналістів є наступною – «Зоря», «Спартак», «Агро-Спорт» і «Західрембуд».

Фінальний тур проходитиме з 30 квітня по 2 травня. Матчі проходитимуть за круговою системою у місті Скадовськ (Херсонська обл.).

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник