Суперліга (жінки). 1-й фінальний тур. Післямова. Гарій ЄГІАЗАРОВ

11:25 | 08 апреля 2015

Головний тур ВК «Сєвєродончанка» Гарій ЄГІАЗАРОВ прокоментував події 1-го фінального туру:

  

- Ми недобрали очок в матчі з «Галичанкою». Я говорив, і ще раз скажу: в залі спорткомплексу  ТНЕУ грати доволі складно всім командам, за виключенням господарок майданчика. Плюс, напевно ви бачили це суддівське неподобство, маю на увазі лінійних. І як би не відміняли їх рішення, кілька м’ячів в ключові моменти вони все ж таки «зробили». При такій грі перші два сети були достатньо визначальними.

Ці суддівські моменти повністю підтвердилися у третій день, коли «Орбіта» грала з «Галичанкою». В цьому матчі були такі ж щільні кінцівки, але без свавілля лінійних результат був на користь запорізької команди.

Як я говорив перед туром, головним було – не відпустити конкурентів вперед,і ця задача тією, чи іншої мірою була досягнута. Тож в другому турі будуть достатньо ключові ігри між командами, які конкурують за друге місце.

- Які висновки зробили за підсумками першого туру, чи в специфіка залу не дозволяє це зробити?

- Так, гра в такому залі не дає об’єктивної картини. Складно грати в захисті, складно приймати та нападати, немає місця для розбігу. Крім того, вболівальники знаходяться ледве не в ігровій зоні. Всі ці фактори не на користь гравцям та грі.

- В яких компонентах ви хотіли б, щоб команда додала?

- Гадаю, що в захисті ми зіграли набагато гірше, ніж могли б. Ну і звісно ж, не вистачило характеру в кінцівках, особливо у грі з «Галичанкою».

- В Южному напевно буде легше продемонструвати свої кращі якості?

- Гадаю, що так. Ігровий зал ФСК «Олімп» нам за обсягом ближче. Але говорити можна скільки завгодно, але тільки ігри покажуть, яке зараз співвідношення сил.

На даний момент стан команди оцінюю як задовільний. Ми переїхали з Тернополя в Южний, вже другий день тренуємося, звикаємо до залу, тобто все йде своїм чередом, в нормальному робочому режимі (бесіда проходила у вівторок. – прес-служба).

- Боротьба за друге місце продовжується…

- Так. Ми цілком можемо боротися за друге місце. У «Орбіти» на три очки більше, і щоб ліквідувати відставання достатньо одного матчу. Якщо «Хімік» прогнозовано відірвався, то результати в матчах решти команд можуть бути які завгодно. В Южному взагалі може багато чого вирішитися, але потім все рівно залишиться два тури, які, звісно, теж можуть вплинути на турнірну ситуацію.

 

Прес-служба ФВУ

Источник