Вища ліга. Перший фінальний раунд. Післямова. Іван ТЕРЕЩУК

01:40 | 27 марта 2015

Для хмельницького «Новатора» безпечеречним успіхом у цьому сезоні вищої ліги стало саме потрапляння до фінальної частини змагань. Підопічні Романа Ковальчука не є хлопчиками для побиття і в фінальному раунді за 1—4 місця, але конкуренція тут вже є надто високою, і в першому турі, який проходив у Львові, хмельниччани набрали лише одне очко…

 

-- Виступили, я гадаю, на своєму рівні, -- говорить начальник команди «Новатор» і один з її гравців Іван ТЕРЕЩУК. – Суперники – команди дуже високого рівня, тому перемоги досягти не вдалося. Найбільше до успіху ми були у третьому матчі з «Локо-Експресом», коли разом з харків’янами влаштували свято волейболу – п’ятисетовий поєдинок. В перших двох партіях ми виграли, але потім втома далася взнаки – у нас команда більш вікова, ніж у суперників.

Втім, нічого страшного не трапилося. Ми зробимо висновки і намагатимемося виправити ситуацію у другому турі, який пройде в Дніпропетровську. Тим більше, що нам вдалося дозаявити трьох нових гравців – Андрія Стороженка, Андрія Удода та Романа Олещука. Це значно підсилило наш колектив. Гадаю, крові у наших суперників ми ще попємо!..

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник