Кубок виклику ЄКВ. "Уралочка" - "Хімік". Думки головних тренерів

21:25 | 26 марта 2015

Наставники команд -- легендарний Микола Карполь та український спеціаліст Сергій Голотов -- поділилися своїми враженнями від першої зустрічі у Мінську.  

 

Микола КАРПОЛЬ, головний тренер ВК «Уралочка-НТМК»:

- Ми грали з такою самою командою, як і «Уралочка». Я маю на увазі, що і «Хімік», і «Уралочка» грають у свій волейбол. Зараз 99% команд грають однаково. Подивіться, як грає наш суперник. Волейболістки дублюють одна одну, особливо на задній лінії, хоча і на передній теж. Це незвично для волейболу. Ми також будуємо волейбол відмінно від інших, хоча б тому, що у нас пасуюча грає поруч з першим темпом, пасуюча страхує в шостій зоні... Це теж наш стиль гри. Таким чином, між собою змагалися команди, які показували своєрідний волейбол. І цим волейбол цікавий.

«Хімік» звик грати з іншими супротивниками, ми теж. А з нестандартними командами грати набагато складніше. Тому я радий перемозі.

 

Сергій ГОЛОТОВ, головний тренер ВК «Хімік»:

- Для мене велика честь грати з такою командою і протистояти такому тренеру. Виграш «Уралочки» у «Хіміка» - це нормальне явище. Думаю, що команда у нас нижче класом. Крім того, не виконали те, що ми хотіли б бачити. Але ще є одна гра, і ми не будемо здаватися, поки є цей шанс.

Ми протистояли одній з найсильніших команд Росії, і зіграли так, як змогли зіграти, так, як нам дав зіграти суперник. Є в «Уралочки» сильні та слабкі сторони, є вони і в нас. Суперник швидше знайшов їх і реалізував свої шанси на всі сто відсотків.

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК "Хімік"

Источник