Вища ліга. Перший фінальний тур. Післямова.  Віталій СТАДНІКОВ

08:25 | 24 марта 2015

 

Дніпропетровський «Дніпро» у львівському турі підтвердив статус одного з фаворитів вищої ліги, здобувши дві перемоги в трьох матчах. Щоправда, в останньому поєдинку дніпропетровці зазнали нищівної поразки від господарів – 0:3 (8:25, 18:25, 15:25). Але за думкою керманича дніпрян Віталія СТАДНІКОВА, для цього були об’єктивні причини. 

- Львівська команда грала проти нас основним складом Суперліги. Крім того, матч розпочався доволі рано – о 8.30, а ми в цей час не тренуємося, - зазначив наставник. – Ну що ж, боротимемося з суперником в Дніпропетровську.

В цілому ж провели непоганий тур – виграли два матчі. Якщо в першому розкочувалися, то з «Локо-Експресом» зіграли вже набагато краще – та й суперник нам склав серйозну конкуренцію.

- В якому з матчів гра команди найбільш порадувала?

- З «Локо-Експресом». Були хороший настрій та мотивація.

- Повертаючись до гри з «Баркомом». Суперник просто був вище класом, тому такий результат?

- Тут дуже відчутним був фактор ранкової гри. Львів’яни напевно краще налаштувалися, проснулися швидше. Тому так і склалася гра. Як не пробував змінити хід зустрічі, нічого не виходило. Коли випадають один-два гравці, а решта тримає свою гру, це один момент, а тут – випали все.

- Шанси на перше у трьох команд приблизно однакові?

- Так. Все залежить від того, як ми гратимемо в Дніпропетровську. Нам по силам перемагати «Барком», ми ж в минулому році обігравали і першу львівську команду, і «Хімпром», і «Вінницю». Не думаю, що «кажани» набагато сильніше, тож все реально.

 

Прес-служба ФВУ

Источник