Вища ліга. Подальша боротьба на II етапі

15:40 | 11 марта 2015

Стали відомі дати проведення II етапу чемпіонату України у вищій лізі серед чоловіків. Саме за підсумком цього раунду змагань визначаться чемпіон та призери сезону-2014/2015.

На II етапі чотири команди поведуть боротьбу за найвищі місця. До цього квартету увійшли колективи, що посіди дві перші позиції у групах «А» і «Б» на I етапі. Відповідно це «Барком-Кажани-2» (Львів), «Новатор» (Хмельницький), «Дніпро» (Дніпропетровськ) та «Локо-Експрес» (Харків).

Ці колективи зіграють у два тури (кожний – по круговій системі), тож кожна команда проведе шість матчів. Перший тур відбудеться з 20-го по 22 березня у Львові. Другий тур буде зіграно 7—10 квітня у Дніпропетровську. Жеребкування календаря матчів буде проведено 19 березня у Львові безпосередньо за участю представників команд.

Що стосується колективів, які не потрапили до четвірки найкращих, то три команди поведуть боротьбу за 5—7 місця. Це «Педуніверситет» (Чернігів), «Бахмут» (Артемівськ) і «Альтера» (Донецьк). Матчі по круговій системі в один тур буде зіграно 20—22 березня у Чернігові.

Дві інші команди – «Родничок-Колос» (м. Новоселиця Чернівецької області) та «ОСДЮСШ-45 ЕМЗ» (Вінниця), на жаль, не змогли підтвердити участь на цьому етапі через проблеми з фінансуванням.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник