Володимир РОМАНЦОВ: «Керівництво Юракадемії повірило в команду, і ми його не підвели»

20:10 | 02 марта 2015

Головний тренер СВК «Юракадемія» Владимир РОМАНЦОВ підбив підсумки виступу команди в 13-му турі чемпіонату, яка принесла харків’ян таку жадану путівку у число вишукувачів медалей. 

 

 

- Перед тим, як прокоментувати минулі матчі, хочу подякувати керівництву Харківської юракадемії, яке вірило, вірить та буде вірити в нашу молоду команду, яке робило все можливе, щоб ми взяли участь в Суперлізі та вийшли у підсумку у фінальну частину, - підкреслив на початку бесіди наставник. – Все ж таки це був дуже важкий шлях як для гравців, так і керівників – президента клубу Василя Яковича Тація та віце-президентів.  Треба ж було повірити в команду, що вона може, пропустивши п’ять ігор, зуміє вийти в «четвірку».

- А тепер про ігри?

- З поверненням в строй нашого лідера Влада Діденка команда почала показувати той волейбол, що й раніше. Ми непогано зіграли на блоці, що й вирішило, до речі, долю другої партії, коли ми програвали 21:24. В той момент добре відподавав Віктор Шаповал, а команда поставила три блоки, причому на останньому м’ячі один в один був заблокований перший темп – відзначився Андрій Рогожин.  Перемога в цій партії і стала визначальною в першому матчі. Друга гра була, яка говорять, фіфті/фіфті. Все вирішувалося в кінцівках.

Вдома, як говорять, і стіни допомагають - і вболівальники, і батьки, і кохані жінки наших гравців. Присутність на трибунах близьких людей, безумовно, стимулювала гравців.

- На другий матч був такий же настрой, чи після перемоги команда дещо заспокоїлася?

- Такий же настрой. Хлопці хотіли самостійно, а не завдяки перемозі земляків у двобої з «Баркомом», доказати, що достойні грати в «четвірці». А в цілому показали середній рівень. Наприклад, я залишився незадоволеним  якістю подачі в обох іграх. В матчах у Вінниці якраз багато чого вирішила наша подача – агресивна, жорстка, націлена. Зараз я такого не побачив. Та й приймаючи суперника провалів не допускали.

 

Прес-служба ФВУ

Источник