«Барком» проти «Юракадемії». Битва за «четвірку». «Юристи»: Тевкун – це не страшно, якщо є подача

00:55 | 20 февраля 2015

Продовжуємо представляти центральний двобій 12-го туру «Барком-Кажани» - «Юракадемія». Зараз до вашої уваги думки стосовно найближчих матчів представників харківської команди. Поспілкувалися під час прогулянки команди містом Лева.

 

Владимир РОМАНЦОВ, головний тренер ВСК «Юракадемія»:

- Скажу вам відверто, підготовка вийшла не такою як хотілось би. Життя внесло свої корективи. Нещодавно на Донбасі загинув гравець «Юракадемії» Саша Мартиненко, який виступав в команді близько семи років. Ця сумна звістка, звісно, вплинула на моральний стан хлопців, які дружили та спілкувалися з ним…

Тим не менш, останній тиждень ми готувалися безпосередньо до матчів із «Баркомом». Нажаль, не вдалося уникнути втрат – через грип вибули зі строю кілька гравців. Не приїхав у Львів – капітан команди, зв’язуючий Влад Діденко. Незадовго до виїзду у нього була температура 38,5 градусів. Решта начебто викарабкалися з цієї хвороби, хоча у трьох людей є грипозні недомагання. Але ми приїхали у Львів брати очки, а не на прогулянку, хоча місто дійсно красиво.

- Ваша думка про львівську команду?

- Хороша команда. Цей колектив з п’ятірки тих, хто йде за «Локомотив», а в ній, погоджуся з думкою Олександра Бондаренка, суперники приблизно однакового рівня. Кожний кожному може як програти, так і перемогти. Тому ігри мені бачаться дуже напруженими. Крім втрати Діденка, непокоїть і те, що перший матч ми граємо в дуже незвичний час – о 19.30, і це може залишити відбиток на наших діях. А сам зал дуже приємний для гри – ми тут на передсезонному «Кубку Лева» грали.

- Чи можна сказати, що підсумок протистояння багато в чому залежить від того, як ваші підопічні впораються з головним снайпером суперника Володимиром Тевкуном?

- Скоріш за все, результат більшою мірою залежатиме від того, як ми впораємося з прийомом та відподаємо. Це основні компоненти. Якщо відподаємо, то нічого страшного збоку цього нападника для своєї команди я не бачу. А якщо буде гра на розриві, то ми матимемо справу з доволі серйозним атакувальним гравцем.

 

Нажаль, поспілкуватися з кимось з гравців «Юракадемії» не вдалося

 

Прес-служба ФВУ

Источник