Владислав ЛАЗАРЧУК: «Мої підопічні були розчаровані тим, що втратили очки в першому матчі»

17:47 | 19 января 2015

Головний тренер ВК «Барком-Кажани» Владислав ЛАЗАРЧУК прокоментував виступ команди в 9-му турі чемпіонату України. Нагадаємо, що львів’яни обмінялися перемогами з чернігівським «Буревісником-ШВСМ» (2:3, 3:1) та вийшли на п’яте місце в чемпіонаті.

 

- Після перемоги у другому матчі мої підопічні були розчаровані тим, що втратили очки напередодні, - зазначив наставник на початку бесіди. - Різниця в тому, у другій грі вони виконали установку, проявили свої найкращі якості, у першій – ні.

- В перший день по ділу програли?

- Як вам сказати? Не можу сказати, що «Буревісник» показав якусь особливу гру, все було прогнозовано і зрозуміло: основна увага приділена Володимиру Тевкуну. А в підсумку нам не вистачило одного-двох м’ячів. В програних партіях провалювалися у прийомі, а віджималися через Тевкуна, до чого «Буревісник», звісно, був готовий. В другий день, коли прийом був налагоджений, передачі рівномірно розподілялися між нападниками, то й супернику було складно грати на блоці. А в третій партії, коли чернігівці майже настигли нас, мої підопічні проявили характер. Взагалі, в цей день не було таких провалів, як напередодні.

- Які висновки ви зробили після поразки?

- Я сказав хлопцям: «Якщо ви граєте в той волейбол, що дозволяє суперник, то будьте так добрі, проявляйте свої найкращі бійцівські якості, та вигравайте у нього, якщо ні – слідуйте установкам, які були вам дані». От і все.

В цілому, ми намагаємося притримуватися свого рисунку гри, в цьому є прогрес. Коли ми стараємося грати так, як тренуємося, результат не заставляє себе довго чекати.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник