Зимовий Чемпіонат України 2015: сезон розпочато

18:47 | 14 января 2015

Минулими вихідними був даний старт сезону пляжного волейболу 2015 року в Україні. 9-11 січня в Рівному відбулись ігри 1-го туру Зимового чемпіонату України з волейболу пляжного серед дівчат віком до 15 років. Починаючи з 2006 року, щорічно даний турнір, який проводиться в 3-х вікових категоріях, дає можливість юним "пляжникам", підтримувати свої фізичні кондиції та вдосконалювати технічні навики.

Загалом 21 команда розпочала боротьбу в 1-му тур серед дівчат до 15 років. До Рівного завітали представники Києва, Сум, Іллічівська, Самбора (Львівська обл.), Деражні (Хмельницька обл.), Нової Любомрки (Рівненська обл.).

За відсутності основних фаворитів в даній віковій категорії - команди Чулаківки (Херсонська обл.), основна боротьба за нагороди точилися між представниками Рівного, Іллічівськ та Деражні. У підсумку пройти турнірний шлях без поразок та здобути перемогу в 1 турі  далось команді з Іллічівська - Авторська / Рилова, срібло та бронза дісталась господаркам турнріу - Дашевська / еменюк та Швечкова / Нємухова відповідно, за крок до п"єдесталу зупинили представниці Хмельниччини - Чорна / Мельник.

Цього тижня в боротьбу вступають юнаки у віковій категорії до  17 років, тур відбудеться в Чернігові з 16 по 18 січня. Підсумки всього Зимового чемпіонату України 2015 року ми отримаємо наприкінці березня. Всі результати та календар змегань Ви можете переглянути у відповідному розділі нашого сайту.

 

 

Прес-служба ФВУ.

Источник