II тур Дитячої ліги: дати та місця проведення

22:17 | 03 января 2015

Асоціація дитячого волейболу України визначила дати і місця проведення другого туру чемпіонату країни з волейболу серед команд юнаків і дівчат у Дитячій лізі (загалом — шість вікових дивізіонів, по три — серед юнаків і дівчат).

Спочатку в Полтаві (29 січня — 3 лютого) одночасно пройдуть турніри другого туру серед старших юнаків 1998 року народження та юнаків середнього віку — 2000 року народження.

Команди старших юнаків гратимуть за схемою — команди групи «А» проти команд групи «Б».

Частина матчів другого туру серед юнаків середнього віку відбуватиметься у ті ж самі терміни в Полтаві за схемою: команди групи «Б» проти команд групи «Г».

Відзначимо, що перший тур у групі «В», матчі якого не вдалося провести у 2014 році, відбудеться 24—26 лютого в Ужгороді. У цьому ж місті з 26 лютого по 1 березня відбудуться поєдинки другого туру, в якому команди групи «В» зустрінуться з колективами групи «А».  

Після другого туру визначаться по вісім кращих команд юнаків у старшому та середньому віці, які потім зіграють у фіналах: старший вік — у Харкові, середній вік — у Києві. Фінальні змагання у молодшому віці (юнаки 2002 року та молодші) відбудуться 1—5 квітня у м. Жмеринка (Вінницька обл).

Що стосується дівчат, то першими змагатимуться дівчата середнього віку — 25—28 лютого. У ці терміни у Луцьку в рамках другого туру команди підгрупи «А» зійдуться проти команд підгрупи «В». А у Житомирі гратимуть між собою колектики підгруп «Б» і «Г».

Дівчата старшого віку (підгрупа «А» проти підгрупи «Б») з"ясовивутимуть стосунки в рамках другого туру у Вінниці 11—15 березня. Місце та дата проведення фінальних змагань у цій категорії також вже відомі: 31 березня — 5 квітня, м. Біла Церква (Київська обл.).

12—15 березня в Лубнах Полтавської області відбудеться другий тур серед дівчат молодшого віку, в якому команди групи «А» гратимуть проти команд групи «Б». Фінальний турнір — 22—26 квітня у Білій Церкві.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник