Кубок України (чоловіки). Думки учасників «Фіналу чотирьох»

11:48 | 28 декабря 2014

Відразу після завершення матчів «Фіналу чотирьох», який цього року присвячений олімпійському чемпіону Федору Лащонову, і напередодні церемонії нагородження своїми думками з кореспондентом прес-служби ФВУ поділилися тренери та гравці команд-учасниць.

 

Юрій ФІЛІПОВ (головний тренер «Локомотива»):

 

-- Остання фінальна гра далася нам непросто. В принципі, ми на це і очікували, адже на якому б рівні суперники не знаходилися, у Кубку боротьба завжди бескомпромісна. Згадалися старі добрі часи, коли «Локомотив» і «Юракадемія» виборювали між собою звання кращого клубу України. Я радий, що вдалося виграти -- 3:0, хоча по ходу першої партії в нас виникли чималі труднощі зі здобуттям результату. Ми завершуємо рік на позитивній хвилі. Вітаю усіх з новорічними святами! Сподіваюся, ситуація в країні нормалізується, і поступово наш волейбол повернеться на високий рівень, який мав ще не так давно.

 

Віталій СТАДНІКОВ (головний тренер «Дніпра»):

 

-- Якщо б ми настільки ж сильно, як і в поєдинку за бронзу грали у півфіналі, то безперечно у п’ятницю саме ми протистояли б «Локомотиву» у вирішальному протистоянні. У другий день у нас нарешті полетіла подача, до того ж набагато краще діяли гравці першого темпу. Суттєво додали і у прийомі. Все це в комплексі і стало запорукою успіху у зустрічі з «Хімпромом». Сподіваюся, наш успіх у кубковому турнірі позитивно вплине на командний дух. В чемпіонаті ставимо перед собою ціль вийти в Суперлігу.

 

Олександр СПАСЬКИЙ (капітан і кращий гравець «Дніпра» у «Фіналі чотирьох»):

 

-- Нам хотілося потрапити до двійки фіналістів, але, гадаю, і третє місце «Дніпра» на турнірі можна вважати успіхом. Могли проходити «Юракадемію» у півфіналі, але не змогли швидко пристосуватися до особливостей залу, в якому ми виступали вперше. В матчі за бронзу ми дійсно показали, на що спроможні. Обігрувати далеко не останні команди Суперліги цілком реально!  

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник